Įdomios nuotraukos ir video iš interneto
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Papua Naujoji Gvinėja (tėtis beje pasakojo, kad paskutiniais tyrimais nustatyta, jog ten gyvena ne homo sapiens berods )
Bet kuriuos atveju nerealu, kaip gentis sutinka baltąjį pirmą kartą.
Bet kuriuos atveju nerealu, kaip gentis sutinka baltąjį pirmą kartą.
-
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Įdomus video. Ypatingai akys tų žmogeliukų, kurie bet kokių pasikeitimų nėra iš viso matę turbūt. Ir dar - kiek daug vaikų!
O kas dėl homo sapiens - čia ne šios temos klausimas, bet.... man tai iš viso įdomus tas skirstymas į neandertaliečius ir kitokius, paskum į homo sapiens. Ir kiekviena tą grupę vadina mokslininkai atskira rūšimi. Kodėl? Kodėl tai ne tiesiog žmogaus vystymosi istorija? Kodėl žmogus tik homo sapiens? Juk dabar kosmopolitiniame pasaulyje turime ir mulatų, ir kitokių (net pavadinų nežinau visų) rasių susimaišiusių, bet vis tiek juos vadinam homo sapiens. O ne atskiromis rūšimis. Man būtų labai įdomu sužinoti priežastis, kodėl taip yra. Nes dabartinis skirstymas, mano požiūriu, yra klaidinantis.
O kas dėl homo sapiens - čia ne šios temos klausimas, bet.... man tai iš viso įdomus tas skirstymas į neandertaliečius ir kitokius, paskum į homo sapiens. Ir kiekviena tą grupę vadina mokslininkai atskira rūšimi. Kodėl? Kodėl tai ne tiesiog žmogaus vystymosi istorija? Kodėl žmogus tik homo sapiens? Juk dabar kosmopolitiniame pasaulyje turime ir mulatų, ir kitokių (net pavadinų nežinau visų) rasių susimaišiusių, bet vis tiek juos vadinam homo sapiens. O ne atskiromis rūšimis. Man būtų labai įdomu sužinoti priežastis, kodėl taip yra. Nes dabartinis skirstymas, mano požiūriu, yra klaidinantis.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Kaip tik šiandien turiu susitikimą su archeologe, gavau panašių klausimų ir iš tėčio, grįšiu papasakosiu
-
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių