Įdomios nuotraukos ir video iš interneto
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Čia jeigu dėl rūšių ir porūšių, tai kiek šnekėjausi su mokslo daktaru, man aiškino, kad nei tai nei tai nepatvirtinta, labiau laikoma, kad kita rūšis buvo neandartaliečiai, tačiau paskutiniai visai nesen tyrimai parodė, kad ir žmonės su neandartaliečiais VISTIK kryžminois ir tai ir kaip yra sensacija Tačiau ypatinga sensacija, kad egzistavo ir tretieji žmogėnai, tie denisovai dar visai nesenai kokia 30000 metelių atgal su kruiais taip apt žmogus kryžminosi, nors kita vertus, dr. sakė, kad iš vieno pirštakaulio nėr ko teorijų išvedinėti, galėjo ir koks sergantis būti Žodžiu šiaip mokslas tai truputį toks "religinis", kaip patogu taip pasiinterpretuoja, o paskui įrodinėja vieni kitiems O rasės tai kaip ir porūšiai žmogaus su savais niuansais priklausančiais nuo gyvenimo aplinkybių, o neandartalietis išskiriamas, nes daugiau prie kitos rūšies dar skiriamas. Žodžiu kažkas tokio.
O va kas man truputį nepatinka ar kliūna, tai, kad nežiūrint jog gražiai galvojam ir rašom apie tarkim va genčių išsaugojimą, nelindimą ir rezervatus, tačiau kalbam kaip apie kokius gyvūnus zoosode, mes va čia tokie sprendžiam lendama ar nelendama pas juos, reikai ar nereikia jiems šiuolaikinių dalykų, bet juk jie žmonės, jie irgi turi spręsti ir teisę žinoti, gydytis ir t.t. nu žodžiu kažkas irgi nelabai čia, painu
O va kas man truputį nepatinka ar kliūna, tai, kad nežiūrint jog gražiai galvojam ir rašom apie tarkim va genčių išsaugojimą, nelindimą ir rezervatus, tačiau kalbam kaip apie kokius gyvūnus zoosode, mes va čia tokie sprendžiam lendama ar nelendama pas juos, reikai ar nereikia jiems šiuolaikinių dalykų, bet juk jie žmonės, jie irgi turi spręsti ir teisę žinoti, gydytis ir t.t. nu žodžiu kažkas irgi nelabai čia, painu
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Aš tikrai apie žmones kaip apie gyvūnus negalvoju (taip pat ir atvirkščiai). Nagi, nespės jie išigydyti nuo tų ligų, išmirs bematant. Juk pas kokį ligoninėje gulintį silpną draugą ar giminaitį (ar pas mažus vaikučius) neinam, jeigu sergam gripu ar kita užkrečiama liga, nes suvokiam tokio vizito riziką. Nors šiuo atveju šansas išgyventi ir išsigydyti yra nepalyginamai didesnis, negu tų izolioujtų genčių žmonių.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gal būsiu ciniška, bet visų neapsaugosi ir neišgelbėsi. Žmonių Žemėje tikrai netrūksta.
Nesijauskim dievais ir neapsiimkim atsakomybe spręsti už kitus žmones.
Nesijauskim dievais ir neapsiimkim atsakomybe spręsti už kitus žmones.
- Arven
- Augintiniai:
Tikrai ciniškai nuskambėjo šiuo atveju mintis apie tai, kad visų neišgelbėsi, ir kad žmonių Žemėje netrūksta. Taip, netrūksta, bet tokios gentelės tikrai nėra gausios, yra unikalios, ir lengvai sunaikinamos. Ir jos tikrai neturi nieko bendro su žmonių pertekliumi Žemėje ir jų keliamomis problemomis.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na, ko gero žmonės tai daro, nes žiūrėdami iš savo perspektyvos mano, kad civilizacija toms gentelėms gali atnešti gero. Na, aš irgi mieliau jau būsiu civilizacijos įkaitė, nei gyvensiu ten, kur vidutinis žmogaus amžius siekia kokių 30-40 metų, o mirtis gimdant visai normalus dalykas.
Taigi, matyt, tie žmonės, kurie susipažindino su ta gentim, irgi mąstė panašiai.
Taigi, matyt, tie žmonės, kurie susipažindino su ta gentim, irgi mąstė panašiai.
- Arven
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video