Žako lyties nustatymas
Pavyko padaryt gerą Nedos uodegos nuotrauką
Bet kaip keista-niekaip nesuprantu. Kai pirkausi, visa uodega buvo raudona, kaip ir priklauso. Paskiau kai pradėjo šertis, kažkodėl šone išdygo viena bordinė uodegos plunksna Maniau-atsitiktinumas. Dabar jau ta bordinė iškrito-tikėjausi kad vietoj jos išdygs normali. Kaip ir visos. Bet žiūriu ir vėl bordinė lenda... Kažin kodėl čia taip? Gal sakau pas mane rudauodegio ir raudonuodegio žako mišrūnas?
Bet kaip keista-niekaip nesuprantu. Kai pirkausi, visa uodega buvo raudona, kaip ir priklauso. Paskiau kai pradėjo šertis, kažkodėl šone išdygo viena bordinė uodegos plunksna Maniau-atsitiktinumas. Dabar jau ta bordinė iškrito-tikėjausi kad vietoj jos išdygs normali. Kaip ir visos. Bet žiūriu ir vėl bordinė lenda... Kažin kodėl čia taip? Gal sakau pas mane rudauodegio ir raudonuodegio žako mišrūnas?
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Paskaitinėjau vieną knygą apie žako (Fomino, "Pilkoji papūga žako" rusų kalba, kur Rasese įdėjus nuorodą prie "literatūra internete"). Dedu paveikslėlį, kaip skiriasi patinai (kairėje) ir patelės(dešinėje) pagal galvos formą ir snapą:
Tai dabar man dar labiau atrodo, kad mano Miglė - berniukas
Tai dabar man dar labiau atrodo, kad mano Miglė - berniukas
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę