Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Sveiki visi
,
gavau nuo Kukushkos velnių, kad nepasirodau forume
, tai privalau pasisakyti, kad esam gyvi ir sveiki. Kubai tuoj bus metukai -
užaugo, išgudrėjo (kai tik pribėgsiu, įdėsiu nuotraukėlių), prisirišus prie manęs nerealiai
. Kai grįžtu iš darbo, mane užpuola, išbučiuoja ir jau nebepasitraukia - einam kartu rengtis, valgyti, miegoti... Kalba nedaug - daugiau miaukia, loja, juokiasi, urzgia. Iš žmogiškų žodžių vartoja: kuba, Kuba, kukuba, papūga. Bet susako tokia greitakalbe, kad lūžtam iš juoko. Labai norėtųsi išmokyti ką nors daugiau kalbėti. Kažkas minėjo, kad yra metodika, ar kompaktas? Triukų greit išmoksta visokių, bet mėgstamiausias - kabėti ant mano rūbų žemyn galva, tai nešiojuosi visur kaip kokį rankinuką
. Vagia riešutus ir baronkėles, kur bepaslėptum ir nurinko jau antrą mobilų (nulesė mygtukus
) Prie pavadėlio nepavyko pripratinti, sparnų kirpti man sąžinė neleidžia, tai keliaujam į lauką su narvu. Turiu slaptą svajonę, kad skraidysim lauke kada nors laisvai... Bet dar daug dirbti reikia iki tol. Šiaip pašaukta mane randa ir atskrenda bet kur - į rūsį, į palėpę. Kartais specialiai pasislepiu, kad jai reiktų padirbėti ir paieškoti. Tai taip ir gyvenam
Linkėjimai visiems žakučiams 

gavau nuo Kukushkos velnių, kad nepasirodau forume

-
Cunami - Pranešimai: 1425
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Oho
Tai štai, kas laukia
Aš jau piktinausi, kad maniškė per atidarytas maisto indelio dureles išlenda lauk pačiu netinkamiausiu momentu

Aš jau piktinausi, kad maniškė per atidarytas maisto indelio dureles išlenda lauk pačiu netinkamiausiu momentu

-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių