Kakadu - Cacatuinae pošeimis
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Kakadushkos tai beabejo grazios, bet pomidoru daigai kokie didziuliai tai kada zadi i siltnami persodint?
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Cia nuemiau, kad plunksnas issilukstentu.. O su viskam dar negreitai nuimsiu. Laikysiu kol visa neapsiplunksniuos..
-
- Augintiniai:
Laba diena, nusipirkau kakadu, gaila, nedaug info turejau apie jas iki siol, nes gal ir nebuciau taip skubejes pirkau is zmoniu, kurie augino ja sakyciau vieno zmogaus globoje, tai buvo moteris. O as esu vyras, turiu drauge kuriai papugele mano yra kur kas meilesne nei man, jei drauge yra su pauksciu tai man salia vietos nera kas gal galetu atsakyt ar ji cia i zmogaus lyti reaguoja? Nes kai liekam dviese su papuga viskas regis geriau, nors ir ne taip meiliai bet susibendraujam...gal kas patarima koki duotu? beje nakciai uzdengiat narveli kuo nors kad butu panasiau i nakti ar ne?
Aciu
Aciu
-
Andriusa007 - Pranešimai: 1
- Augintiniai:
Visiskai normalus dalykas, kad jusu namuose paukstis issirinko drauge, o ne jus, nes turejo pries tai seimyninke. Su keleto mano pauksciu lygiai taip pat yra. Va zako patele turejo seimyninka, ir dabar jai seimyninkas tik mano vyras, mane vargais negalais gali pakesti, bijo, todel yra priversta lipti ant rankos, bet jei tik gali isvengti geriau nuskrenda, o vyras gali visaip imti, laikyti priglausti, kasyti. Arba amazones patinas, kaip pirkome, sake, kad prie moteriskos lyties labiau linksta, taip ir yra, pastoviai vyra gasdina, eiti pas ji nenori, o man ant peciu gali ir visa diena pratupeti.
Tiesiog gal jums reikia daugiau demesio skirti papugai, net tada, kai esate su drauge kartu. Imti, kasyti, duoti skanestus. Bet peraukleti greiciausiai visiskai nepavyks. Kai jaunikli perkate, tada prie visu gali vienodai priprasti, o suaugusi papuga jau su savo "patirtim".
Kai papugos vienam kambary nakvodavo nakciai dengdavome, dabar kitame, tai dengiam tik kai labai sviesi naktis ir ryskus menulis buna, arba kai savaitgali nenorim keltis su pirmais gaidziais..
Papasakokite plauciau apie savo papuga, kokia rusis, koks mazdaug amzius, idekite nuotrauku
Beje is savo patirties galiu pasakyti, kakadu pakankamai sudetingi pauksciai, nezinau, gal nuo jauniklio auginant kitaip, bet perkant jau suaugusi, niekada nezinai ka gausi mano dvi kakadu tokios skirtingos.
Tiesiog gal jums reikia daugiau demesio skirti papugai, net tada, kai esate su drauge kartu. Imti, kasyti, duoti skanestus. Bet peraukleti greiciausiai visiskai nepavyks. Kai jaunikli perkate, tada prie visu gali vienodai priprasti, o suaugusi papuga jau su savo "patirtim".
Kai papugos vienam kambary nakvodavo nakciai dengdavome, dabar kitame, tai dengiam tik kai labai sviesi naktis ir ryskus menulis buna, arba kai savaitgali nenorim keltis su pirmais gaidziais..
Papasakokite plauciau apie savo papuga, kokia rusis, koks mazdaug amzius, idekite nuotrauku
Beje is savo patirties galiu pasakyti, kakadu pakankamai sudetingi pauksciai, nezinau, gal nuo jauniklio auginant kitaip, bet perkant jau suaugusi, niekada nezinai ka gausi mano dvi kakadu tokios skirtingos.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių