Aros
- kkristag
- Augintiniai:
gede,tai gal man šitoje temoje pačiai su savimi kalbėtis? Pati paklausiu ,pati atsakysiu.O apie Totą papasakoju kitose temose ,ten kur žmonių būna
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Jau esu rašiusi ,kad Totas nemėgsta fotografuotis,o nufotografuoti susigužusį ir sėdinti ?tai kam čia bus įdomu žiūrėti.Dabar iš vis ant peties sėdį kaip priklijuotas,kad tik aš nedingčiau.Pati bandau,bet gaunasi pššš.
Jam tas fotoaparatas matyt primena jo darbą (jau buvau rašiusi).Kai kažkas pavykdavo įdėdavau jo nuotraukų,o ir be Toto čia yra pasirodyti kam .
gede ,mes stengsimės kažkaip ,bet pasirodyti.
Jam tas fotoaparatas matyt primena jo darbą (jau buvau rašiusi).Kai kažkas pavykdavo įdėdavau jo nuotraukų,o ir be Toto čia yra pasirodyti kam .
gede ,mes stengsimės kažkaip ,bet pasirodyti.
-
- Augintiniai:
Niliuk, paprašyk šeimos narių. Gal savų nebijos arba palik fotoaparatą įjungtą filmavimo režime. Gal pavyktu po to, kokią nuotraukytę išgauti
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Dryštvailiok merginos(nile, kristag), sakyčiau ariniai yra forumo Šokoladas , a jūs mumi be "deserto" laikote, NUOTRAUKŲ NUOTRAUKŲ, a to į svečius prisiprašysim, kokis trečdalis kolektyvo
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
gede,už ,,desertą ačiū,bet ne vien mes su kkristag turime aras(Goša vienas toks)yra ir kitų forumiečių kas laiko.
Šiandien kur pabandžiau tai gavosi labai nekokybiškos,nes aš nelabai suprantu tuose nustatymuose.Tai jau atleiskite(pamokymus ir kritiką priimsiu su malonumu).Goša pasirodys ir ištaisys padėti.
Taigi jūsų teismui ,,desertas.
Nesuprantu kas pasidarė ,pirmą parašau,o po to įkeliu nuotraukas ,o gaunasi atvirkščiai.
-
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių