Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Eina sau kaip faina pas tave. .norėčiau ir aš,kad taip plepėtu kas pas mane.o balseliai kokie skirtingi.ir kaip jiems faina vienas labas,kitas labas..O Gokas ir pagirt moka sako šaunuolė na ir save pakviečia.galvoju ar man pasirodė ar Čiuvos balsas soresnis.
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Čiuva tip kaip robotas koks,storiau kalba o Gokas kartais kaip pradeda kalbet,tai virs pusvaldzio,tai kartais net atsiboavo,kad del jo reikia net tw garsint gerai,kad dabar atskirai,tai uzdarau ir nesigirdi-tegu sau plepa
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Sveiki! Vakar įsigyjom amazonę,5 metukų Ogis. Kolkas dar nedrąsus,bet riešutą iš delno paima. Diena ziurejom video su papūgelem,tai jis kaip eme čiauškėti,o pasku kažkaip supanikavo Kaip ėmė rėkti,galvojau galva mano sprogs Tai uzdengėm narvą,aprimo.. Dabar sėdžiu ir bijau,kad vėl neužklyktų,kaimynai pamanys,kad mane vyras pjauna ar smaugia
- Ogis
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
sveiki.Nuo tada kai Ogis pas mus praėjo trys dienos.Šiandien vėl parodė savo solo gabumus,jie mane labai gasdina Pradžioj gražiai kibino,savo vardą sakė,bet kai kalbėjau telefonu,labai įsiaudrino.Išėjau iš kambario tai paleido sirenas Aš nereguočiau,bet kaimynai..
- Ogis
- Augintiniai:
- Ogis
- Augintiniai:
Sveikinimai su nuostabiu augintiniu bet pries perkant reikejo pasidometi daugiau amazonem,jos dideles reksnes,o ir balsa turi nebloga,tad tokiu rekimu bus tik daugiau ir papugiukui apsipratus rekimai padaznes pas mane dvi melynkaktes,veiklos turi,draugijos taip pat,bet visvien bent karta per diena reikia gerai isirekt,kad net uz keliu namu girdisi,gyvenciau bute,tai tikrai skundu neisvengciau bet ti tik mazytis trukumas,nes pauksciai tai isties nuostabus
-
- Augintiniai:
Zinojau,kad rekia,bet kad taip garsiai negalejau isivaizduoti Na kolkas tik syki dienoj pasukavo,o toliau vel graziai kalbejo,kniauke,kriuksejo,lojo,svilpavo Kai pirkom,seiminikas sake,kad bijo garsaus triuksmo ir ima klykti,o siaip nereksnys,todel as tikejausi,kad toks isteriskas rekimas aprims su pripratimu prie vietos,nors panasu,kad Ogis po truputi pripranta prie musu.Kalbames dviem kalbom,nes lt jis nemoka,bet tikiuosi ismoks Be galo mielas padarelis
- Ogis
- Augintiniai:
Oi jie gudrociai,as su savo ilgai kovojau,kol ismokiau nerekt namie,bet iki siol dar buna pratruksta,bet tik tuomet,kai garsiai paleidziama muzika,tw,suo pradeda lot ar daug sveciu ir garsiai kalbama,zodziu uz kompanija o kai gyveno vasara lauko voljere galejo rekt kiek nori,nieks nedrausdavo,bet nereke nuolatos,kaimynai nesiskunde,tik tie kurie uz poros namu gyvena sake,kad galvojo jog cia vaikai zaisdami rekia,spiegia... sake garsas toks pats
-
- Augintiniai:
Pravertas narvas,bet niekaip neisdrista skristi Gal kas zino,ka reiskia kaip akys pas paukstuka uzsidega?Pasidaro ryskiai ornazines Taip pat jis truputeli kilsteli sparnelius ir juos virpina,as itariu tikriausiai kazko jaudinasi ar nervinas
- Ogis
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių