Raudonkepurė ilgasparnė papūga - Poicephalus gulielmi
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Nu man žiauriai atrodo..... Vargšelis, turbūt tikrai širdelė skauda jam.... Tokį nuskriaustą dar ir įkainavo. Nors imk ir pasiimk...Gal susidraugautų su žaku ir būtų ramesnis. Kaip manote, žinovai?
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Kažkaip pasigedau palaikymo...Palaukiau čia kelias dienas patarimo, nesulaukiau, nusprendžiau imti jį ir... jau nebegaliu susisiekti su pardavėjais, nes skelbimas pasyvuotas ir nėra kur pasiteirauti. Gal kas jau nupirko jį? Jei kas ką žinote - atsiliepkite
-
- Augintiniai:
Matyt kad paukstukas stresuoja, pesiojimasi ne visada imanoma isgydyti..
Mazesnis paukstis gali buti grobiu.. Reiketu pastoviai stebeti, kai abu paleisti... (Man va pries pusvalandi zakas ilipo pas nimfa i narva ir ikando i sparna, laimei nieko rimto..)
Gal tiesiog pardavejas nespejo pratesti skelbimo.. Jei nepardave, gal dar atnaujins..
Mazesnis paukstis gali buti grobiu.. Reiketu pastoviai stebeti, kai abu paleisti... (Man va pries pusvalandi zakas ilipo pas nimfa i narva ir ikando i sparna, laimei nieko rimto..)
Gal tiesiog pardavejas nespejo pratesti skelbimo.. Jei nepardave, gal dar atnaujins..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Šitas vargšas surado tikrai gerus namus ir mylinčią šeimininkę. Kas domėjosi vištiniais tikriausiai prisimena forumietę crista - jis pas ją dabar gyvena
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
oooo, kokios geros zinios... nes skelbimas jau buvo dinges kita diena po pasirodymo.
Sveikatos jam, ir lengvo gyvenimo
Sveikatos jam, ir lengvo gyvenimo
-
aatu - Pranešimai: 56
- Augintiniai:
Aišku, todėl ir neradau .... Tik gerai tas, kad atsirado gerų žmonių. Norėtųsi, kad kada nors parašytų kaip jiems visiems sekasi nusiimti stresus ir gražiai tarpusavy sugyventi. Sėkmės kongiukui naujuose namuose
-
- Augintiniai:
Labukas,kongutis dabar gyvena pas mane.Kolkas nepastebejau kad pesiotusi,o kaip bus ateiti matysim,itariu kad kalti buvo plunksnagrauziai Labai bendraujantis ir jaukus,tik gaila kad neesam tokie grazus, kad galetumem pasirodyt
- crista
-
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Labas crista ,
Kaip tavo papugiukui sekasi ? Labai idomu sužinoti...nors truputi parašyk apie ji...Šiaip jei tas papugiukas iš Telšių pirktas,tai čia buvo mano svajonių paukštis,bet deja pardavimo kaina buvo labai aukšta
Kaip tavo papugiukui sekasi ? Labai idomu sužinoti...nors truputi parašyk apie ji...Šiaip jei tas papugiukas iš Telšių pirktas,tai čia buvo mano svajonių paukštis,bet deja pardavimo kaina buvo labai aukšta
- Tina
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių