Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
-
Hellix - Pranešimai: 2149
siandien pabandziau Kuki paversti irgi ant pilvo,tai gulejo,bet taip juokingai ir toks keistas jausmas.. 

-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:

maniškis irgi kartais vieną į kitą sudeda, bet lesalo indukus. Kad į vandens indą gali įdėti dar nesumąstė

Į narvą pats tai neina. Gal kad ir taip daug laiko jame praleidžia. Bet užtai kai pasakau, kad einam miegoti, užsilipa ant savo žiedo ir pro šalį einant dudena ,,von", nors dieną kalbina su ,,alio"

-
Terra - Pranešimai: 321
- Augintiniai:
Sveiki,
Prisiregistravom šiame puslapyje gan senokai,tačiau vis nedrįsdavom prisistatyti.. Pagaliau prisiruosem
Ta va, mūsų papūgėlei metukai ir du mėnesiai. Nusipirkom kai jai buvo 3 mėnesiai. Pavadinom - Leila. Jau moka keleta žodelių : leila (tiesa šį jau turbūt pamiršo,nes labai ilgai negirdėjau sakant), lipk, pupa, pupuliuk
, diuba diuba diuba , o štai dabar sėdi man ant peties ir murma kažką panašaus į labas.
neseniai norėjom neštis Leilą i lauką, tačiau,kai bandėm uždėti pavadėlį pradėjo labai rekti, bėgti, tai ir nebedėjom. norėjau paklausti ar man kitą kartą bandyt dėt tą pavadėlį ir tiek ar gali labai sustresuoti? Taip noris i kiemeli išsinešt, saulytėj pabūt. Be to aną vasarą gražiausiai dėdavos jį. Gal kasnors kanors patarsit.
Ačiū iš anksto
Prisiregistravom šiame puslapyje gan senokai,tačiau vis nedrįsdavom prisistatyti.. Pagaliau prisiruosem

neseniai norėjom neštis Leilą i lauką, tačiau,kai bandėm uždėti pavadėlį pradėjo labai rekti, bėgti, tai ir nebedėjom. norėjau paklausti ar man kitą kartą bandyt dėt tą pavadėlį ir tiek ar gali labai sustresuoti? Taip noris i kiemeli išsinešt, saulytėj pabūt. Be to aną vasarą gražiausiai dėdavos jį. Gal kasnors kanors patarsit.
Ačiū iš anksto

-
Leila - Pranešimai: 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių