Tikrosios amazonės - Amazona gentis
cia gal as ne i tema,bet Romukas irgi labai medum kvepia,Monciuko Lakis sake neturi tokio kvapo,kazin is kur cia taip
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
man irgi tikrai labai gera, kad Rokis rado mylinčią, dėmesingą šeimą. Labai patikote nuo pirmo apsilankymo pas jus. Ir nors suspaudžia širdį žiūrint į nuotraukas, bet dar geriau žinoti jog Rokis gavo visko ko nusipelno. Jis nepaprasta, protinga meili papūga. Gal tik man, bet atrodo kad jis toks vienintelis pasaulyje.....Užsukinėsiu dažnai čia pasižiūrėti kaip jums sekasi, o gal kada ir susimatysime. Nežinau kaip jums, o man dabar jūs kaip giminės.....
- Zivilec
Ačiū visiems palaikantiems
Kadangi man namuose labai trūko gyvūnų, tai Rokutis buvo pats tas Dabar reiktų antrą šunį ir antrą šinšilą įsigyti dėl bendros tvarkos - kad visi būtų po du. Tiesa, Šinčius Rokiui patiko labiausiai - vakar bėgiojo iš paskos ir bandė draugauti (deja, šinšilas greitesnis). Paskui įsibrovė į jo namą, įsitaisė ant šakos ir užmigo. Šinčiui irgi buvo įdomu, uostė labai, tik nepatiko, kad papūginas jam kailiuką kedena...
Prišokus vėl papasakosiu ką nors daugiau apie žalią pingvinuką
Kadangi man namuose labai trūko gyvūnų, tai Rokutis buvo pats tas Dabar reiktų antrą šunį ir antrą šinšilą įsigyti dėl bendros tvarkos - kad visi būtų po du. Tiesa, Šinčius Rokiui patiko labiausiai - vakar bėgiojo iš paskos ir bandė draugauti (deja, šinšilas greitesnis). Paskui įsibrovė į jo namą, įsitaisė ant šakos ir užmigo. Šinčiui irgi buvo įdomu, uostė labai, tik nepatiko, kad papūginas jam kailiuką kedena...
Prišokus vėl papasakosiu ką nors daugiau apie žalią pingvinuką
-
Cunami - Pranešimai: 1425
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai: