Tikrosios amazonės - Amazona gentis
-
..*ruta*.. - Pranešimai: 739
- Augintiniai:
Cunami, manau viskas susitvarkys,tik reikia laiko.As irgi net nebuciau pagalvojus,kad mano zaliukai susidraugaus.Pirma menesi,tai vos tik paziuredavo vienas i kita,siausdavosi,kalesi jie kaip reikiant,todel net minties nebuvo,kad viskas bus gerai.O dabar,praejus pusmeciui,berniukai jau ir pamaitina vienas kita,ir zaislais pasidalija ir vienas be kito negali.Jei kuris isskrenda is kambario,tai kitas klykti pradeda arba paskui varo.Tikiuosi ir pas jus bus taip pat
-
Gintare - Pranešimai: 1044
- Augintiniai:
Cunami maniskiai irgi nedraugauja... tik atvirksciai zakai perileidzia amazonciko niekur.. tik ir taikosi is maista atimti.. bet juokas ima vienas is vienos puses varo kitas is kitos... bet jei Oskaro nera salia, tada tarpusavyje riejasi..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
SVeiki. Na va, o as dabar labai faina amazone Akropolio kikoj lankau, tokia zaisminga, burbuliatore ir svelni. Kaskart nuejus po pusvalandi gera prie narvo praleidziu, tai ji ten pro maza tarpiuka apacioj bando islist pas mane, koja lauk visaip kisa ir bando tilp pati pro 2 cm plysi. Dar aisku labai laiminga buna, kai visa ja pro plysius kasineju, pro narvo grotas vis savo zaisliukus man lauk kisa, kad pazaisciau ir patampyciau... Ech, mielumas. Esu baisiai dekinga, kad ten apsauginiai jauni isidarbino ir apsimeta, kad nemato manes... Nes tas uzrasas "Prasome gyvunu neliesti" akis labai bado ir taip..
Taigi po sitos pazinties su amazonem emiau mastyti, kad noriu tokios. Tik ten kaina baisi, 5000 litu... O be to, katik po savo nimfuko netekties ( ) jiems labai didelius sentimentus jauciu, atrodo noriu tokio pat cia ir dabar... Nebezinau ka daryt. Suprantu, kad ir patys pauksciai ir ju kainos nesulyginami... Bet. Gal galesite ka patarti
Taigi po sitos pazinties su amazonem emiau mastyti, kad noriu tokios. Tik ten kaina baisi, 5000 litu... O be to, katik po savo nimfuko netekties ( ) jiems labai didelius sentimentus jauciu, atrodo noriu tokio pat cia ir dabar... Nebezinau ka daryt. Suprantu, kad ir patys pauksciai ir ju kainos nesulyginami... Bet. Gal galesite ka patarti
-
Paukshtukas - Pranešimai: 68
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių