Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Paukshtuk, patarimams dėl paukščio pasirinkimo turime specialią temą http://www.paukstis.lt/forumas/viewtopic.php?t=158 .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Maniskis dar klkas ganetinai tylus.. tik pora kartu girdejau kaip garsiau kazka savo kalba pasake...
va tik bedele... man atrodo, kad mano amazoncikas pesioja save... kazkokios plunksnos nelabai grazios, kaip apkramtytos... o ant sparnu pilku pukeliu atrirado..
va tik bedele... man atrodo, kad mano amazoncikas pesioja save... kazkokios plunksnos nelabai grazios, kaip apkramtytos... o ant sparnu pilku pukeliu atrirado..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Na nežinau, bet mano Rokutis kol kas be burbuliavimo jokio garso neišleido Jeigu jam įdedi maistelio, tai sako "mmmhhhh ???" ir varo palesti. O jei ant jo šakos nutupia Kuba, tai išskleidžia sparnus, uodegą ir šnypščia kaip gyvatė Kai išsigąsta, tai sukarkia kaip varna ir viskas - visi garsai. Turbūt tyliausia papūga žemėje
O dėl plunksnų, tai jos ne tokios kaip žakučių. Jos nesugula kaip žvyneliai, o "poplaukis" yra pilkas. Jei nesusitvarko, gana pasišiaušęs atrodo. Gal tavo, gabusia, nesipešioja, tik "nesusišukavęs"
O dėl plunksnų, tai jos ne tokios kaip žakučių. Jos nesugula kaip žvyneliai, o "poplaukis" yra pilkas. Jei nesusitvarko, gana pasišiaušęs atrodo. Gal tavo, gabusia, nesipešioja, tik "nesusišukavęs"
-
Cunami - Pranešimai: 1425
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 8 svečių