[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
logo

Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus

Žako, Amazonės, Ara, Kakadu, Did. Aleksandrai ir t.t.

Standartinė Papooga » 2012.07.10 21:34

Tai nuo tos kojytės atsirado, pastoviai į šoną virto ir taip iškrypo, kol visai mažulė buvo tai jie tokie gi guminukai į visas puses virtinėjantys, bet matėsi, kad vis į vieną šoną virsta, tai ir ta galvytė į šoną krisdavo, o rezultate persisuko į šoną kakliukas, va čia va matosi:

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Papooga

Augintiniai:

Standartinė nile » 2012.07.10 21:53

Vargšelė, mažutė ,taip gaila jos.Sveikatos jai ir stiprybės jums.
Vartotojo avataras
nile

Augintiniai:

Standartinė ErikaE » 2012.07.10 21:57

Aš tai džiaugiuosi, kad mažylė turi tokią nuostabę šeima, kuri ja labai rūpinasi ir tikiu, kad viskas bus gerai :winkas:
Vartotojo avataras
ErikaE

Augintiniai:

Standartinė Rodnega » 2012.07.10 22:35

Liūdna žinia. Na bet tikiuosi, kad viskas baigsis laimingai :):
Vartotojo avataras
Rodnega

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2012.07.10 22:38

Jeigu nuo neteisingos padėties iškrypo kakliukas, tai pasitaisys tame įtvare.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Papooga » 2012.07.11 13:38

Be to prašom pasipasakot, kaip sekakasi, labai įdomu :yes4:

P.S. Antros pusės netyčia ne ieškot? :xaxaxa: :xaxaxa: :xaxaxa:
Vartotojo avataras
Papooga

Augintiniai:

Standartinė mrita » 2012.07.11 13:56

Kaip čia trumpai atsakyti (juk čua apie maistą reiktų?). Na, priminsiu, kad turiu maždaug 8 metų "kikinį" žaką, kuris rankniu taip ir netapo, bet yra gana komunikabilus ir drąsus, šliaužioja pėsčias po namus (gerai, kad tai daro mums esant namie, o vienas likęs ramiai tūno saugiose vietelėse) ir kartais net taikosi svečiams į koją įžnybti (kas man rodos yra neregėta drąsa, pasitikėjimas savimi ir saugumo jausmas - anksčiau nepažįstamų paniškai bijodavo). Kalba išmintingai ir mano galva gana daug, ne taip ryžtingai, kaip anksčiau, atsisakinėja neragauto maisto. Žodžiu, neblogai viskas.
O dėl antros pusės :no: . Ir dar kartą :no: . Nenoriu konkurencijos, o ir labai bijau, kad nesuvaldyčiau tos chebros :):
Vartotojo avataras
mrita

Augintiniai:

Standartinė PerlitaDziugas » 2012.07.12 11:47

papooga,kokios gražios foto :* O jau mažyliai :give_heart:
Mes tai visa dar vargstam su prijaukinimu.Atvažiuoja tėvukas tai jam Žakis nieko nedaro,o aš tik prieinu iškart rodo savo viršų,pasišiaušia :scare2: Esu sukandžiota juodai :scare2: Nupirkau didelį narvą su žaidimų aikštele,gal ten jam labiau patiks ir nebekapos gėlyčių mano :mokyti: Tai va..kalbma galima sakyt nieko :pozor: Daugiausiai švilpauja :whistle2:
Vartotojo avataras
PerlitaDziugas

Augintiniai:

Standartinė Papooga » 2012.07.12 15:59

Žmonės dažniausiai ir parduoda, nes kažkuo neįtiko (kartais būna ir kitaip, bet tuomet parduodami savo tikrai mylimą papgiuką jie renkasi atsargiai pirkėją), tad perkant iš antrų rankų galima nusipirkti gal ir pigiau, bet jau reikia ir nusiteikti, kad nebus taip paprasta, tačiau viskas pataisoma tikrai, kai kurie nuostabiausi ir žinomiausi pasaulio žakučiai yra būtent kažkada buvę nebereikalingi šeimininkams kaip.... svarbiausiai neskubėti ir nenuliųsti. Va dėl kalbėjimo, tai gali ir nekalbėti ir nepriversit, čia jau nuo kiekvieno individualiai priklauso, bet jei taps tikru šeimos nariu, tai jau bus tikrai nebetaip svarbu, nes tas jų būdas, dėmesys ir protas atperka viską :yes4:

O kas link kandžiojimų, jis neturėtų turėti galimybės įkąsti, reikia stebėti ir jei perspėja, prisilaikyti atstumo, jam irgi užeis noras padraugauti, negali jie kitaip, na ir dar pridursiu kad dėl apsipratimo, jaukinimo reikia jau pasiruošti skaičiuoti minimum mėnesiais, o tiksliau net ir metais, o ne savaitėm. Po metų jis jau bs visai kitoks pas jus :yes4:
Vartotojo avataras
Papooga

Augintiniai:

Standartinė PerlitaDziugas » 2012.07.12 16:19

Aš jau ir buvau nusiteikus,kad gali jis būt piktas,nusivylęs žmonėm,nes žinojau,kad jis kažkam neįtiko ir pardavė.Galima sakyt spėcialiai pirkau ne jauniklį,o jau didesnį.Kantrybės tikrai reikia daug su juo,bet jis man pats mieliausias padarėlis pasauly...Apkandžioja ir vėl aš jį glostau,kalbinu,gi suprantu,kad ir jam sunku mažyliui :asaros: Ir vis skaitau,domiuos kaip kitiems sekas su prijaukinimu :read: Na turės mažylis mūsų naujus rūmus jau rytoj tai bus ir žaidimų aikštelė speciali jam ,vikas :URA
O kas nusipirkes vėl parduoda tai tokiems reikia suaugt,nes neįsivaizduoju kaip taip galima.Todėl ir kurie parduoda savo mažylius įsivaizduoju kaip jiems širdis plyšta.....Todėl ir mes susikambinam vis per skype su Žakučio šeimininkais,labiau pardavėjais,nes jie pastoviai parduoda pauščius ( beje jie jau buvo 3 jam :nežinau: ) ,vis teiraujasi kaip jam sekas ,kaip gyvena :tender:
Tai va....Reikia sau palinkėt tik kantrybės :geda: Tikiuos greitu laiku parašysiu su gerom naujienom :friends
Vartotojo avataras
PerlitaDziugas

Augintiniai:

Grįžti į Didžiosios papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis