Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Nežinau, kaip ten Vilniaus Akropolyje, bet Kauno Akropolyje, pard.Kika, vargsta tokia nelabai laiminga amazonė Plunksnelės ne ryškiai žalios, o kažkokios papilkėjusios, be to, pardavėjos siaubingai nemalonios ir neleidžia paukščiuko net pakasyti, nors aiškiai matėsi, kad būtų davęs paglostyti galvelę...
O štai ara, kuri gyvena Kauno PC Molas pard.Kika, galėtų pretenduoti į laimingų paukščių sąrašus, nes yra glostoma, mylima ir išleidžiama pasiganyti Aš ir pati ją kasiau, glosčiau- ji tokia meilutė, kad mane labai nustebino- galvojau, kad aros daug "griežtesnės" ir tikrai ne tokios draugiškos
O štai ara, kuri gyvena Kauno PC Molas pard.Kika, galėtų pretenduoti į laimingų paukščių sąrašus, nes yra glostoma, mylima ir išleidžiama pasiganyti Aš ir pati ją kasiau, glosčiau- ji tokia meilutė, kad mane labai nustebino- galvojau, kad aros daug "griežtesnės" ir tikrai ne tokios draugiškos
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
Sveiki Na aš čia naujokė ir iškart įsijungsiu į diskusiją apie amazonę Kauno akropolyje, nes kaip tik šiandien užėjau ten ir pamačiau tą fantastišką papūgytę Ji labai dėmesinga ir dėmesio- aš jai sakau "labas" kelis kartus, po to nuėjau, ir girdžiu atgal "labas" Gaila, kad niekas ilgai nenuperka
- daiva3
- Augintiniai:
Kaina nepaprastai didelė, o paukštelis tikrai ne pačios geriausios išvaizdos Galėtų kainą numesti, tai nupirktų, nes tikrai jos labai gaila. Man irgi ji sakė "labas"
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
Kad ten kikose ir nelabai prižiūrimi tie paukščiai. Kai kartais užeinu, pasižiūriu, tai net širdį suspaudžia. Pvz toks mielas žakutis, vilniaus akropolio kikoi, jau gal pora metu ten tupi narvelyje kaip paroda. Gaila, kad taip ilgai nesuranda nuolatinių šeimininkų. Bet LABAS, irgi moka pasakyti
-
Skaiva - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
Bet tai kas juos pirks, kai galima rast dvigubai pigiau plius dar mažiau traumuota psichika paukščių?
- Arven
- Augintiniai:
-
Skaiva - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
Tai ne visi gi žino tiek kiek mes, patiks ir nupirks, pati kažkada ant arytės žaliasparnės vos paskolos nepaėmiau, gerai, kad buvo kas paprotino pašonėj
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Žako tai jau nebėra Vln. Akropolio Kikoj, liko tik viena Amazonė, kuri kurį laiką atrodė truputį apsirgusi, drebėdama sėdėjo, bet į pavasarį lyg jau ir judresnė paliko . Jo ji tokia miela storuliukė ir niekad nerėkia, tik kažką gražiai po nosei sau murma .
-
sanrin - Pranešimai: 188
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių