Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
As truputeli apie savo zakuti Zieda papasakosiu. Jau kartu pora menesiu, tai visiskai susidraugave. Svetimu zmoniu nemegsta(visi svetimi isskyrus mane), siausias, spragsi, jei lenda kanda, ir paskui kanda ir man is tu nervu... nezinau pratint, verst bendraut ar ne(pats noro nerodo jokio). Mazesnis buvo draugiskesnis...
Is ismokimu tai ismoko pasisvilpavima mano pamegdziot. Ne kazi kas bet jau akivaizdu, kad mokos-ir smagesnis ausiai garsas nei rekimas
Burbuliuoja daznai, is to galiu iskirti nebent "ne ne ne"-labai daznas mano pasakymas jam (ir garsiausias)
labai keistai skamba(nes balsas mano)...Buciuojasi, ausis, plaukus islaizo(ypac megsta kai bunu is vonios su slapia galva-neimanoma nusikratyt) Pats maudytis visai nenori, baisingai rekia, kai bandau ispurkst....
Del maisto bandysiu pasitaisyt, kad su pastangom turi gaut.... Bet kita vertus gal cia subrendusiems pauksciams taip... ar ir jauniklius "kankint"?
Is ismokimu tai ismoko pasisvilpavima mano pamegdziot. Ne kazi kas bet jau akivaizdu, kad mokos-ir smagesnis ausiai garsas nei rekimas

Del maisto bandysiu pasitaisyt, kad su pastangom turi gaut.... Bet kita vertus gal cia subrendusiems pauksciams taip... ar ir jauniklius "kankint"?
-
Skuna - Pranešimai: 13
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių