Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Jolli, mano porelė jokių giminystės ryšių tarpusavy neturi, taigi galėtų susilaukti palikuonių, bet nežinau ar aš norėčiau, kažkaip po Papoogos nesėkmingos patirties man noro nėra. Ir aišku jie dar per jauni, užsiimti tokiais dalykais, nors meilinimosi jau atsiranda, kartais girdžiu kaip "burkuoja" Vėjas. Ir dar labai pradėjo saugoti Vasarą, praktiškai neleidžia prie jos lįsti, tuoj atlekia ir lenda pats, jei nuotaika gera leidžiasi glostomas, o jei ne tada žnybia, dažniausiai neskaudžiai bent jau man, išsakyrus atveji prieš kelias dienas, tada nežinau kas jam buvo užėję lakstė narvu paskui kiekvieną kas užeidavo į kambarį, jei išdrįstų skristi jaučiu būtų puoles
Supykau ant jo tada labai, būčiau tada jį tuoj pat kam nors atidavus, bet niekas neprašė, tai jau atsileidau
O ištikrųjų tai net nežinau kas geriau, kai atsimenu Kasparą tai jis irgi buvot toks žmogaus draugas, maitindavo mane, gerindavosi, turėjau jį pastoviai glostyti, stresuodavo baisiai kai išeidavau. Ištikrųjų irgi kažkaip jo gaila būdavo, nevaikščiosi gi visą laiką su papūga ant peties

O ištikrųjų tai net nežinau kas geriau, kai atsimenu Kasparą tai jis irgi buvot toks žmogaus draugas, maitindavo mane, gerindavosi, turėjau jį pastoviai glostyti, stresuodavo baisiai kai išeidavau. Ištikrųjų irgi kažkaip jo gaila būdavo, nevaikščiosi gi visą laiką su papūga ant peties

-
DaliaM - Pranešimai: 868
Hmmm...papugoms beabejones geriau paukscio draugija,bet jei zmogus nori sau augintinio,tai jau kitas reikalas.
Daznai apie tai galvoju,nezinau kaip pasielgciau
Mano atveju-geriau,kad susidraugautu maniskiai pilkiai,bet kol kas ner sansu.Žakis nerodo jokio susizavejimo.Susitikimas su Mika jam asocijuojasi su pavaikimu,valdzios rodymu ir maisto atemimu.Gaila ziureti, kaip Mikosha ,budamas stipresnis, nusileidzia "bosui" Žakiui,o jau jam kas liko:vieta prasciausia,maistas-likuciai ir miegas tik tada kai skriaudikas snaudzia.Todel, kada niekadejas yra isnesamas,Mika atsigauna,pradeda triuksmauti,puola lesti ir jau pradeda plesti savo teritorija
Tai va,kaip ir noreciau kad jie susibiciuliuotu,bet....Žakio pora esu as,o tame yra negerumu!!!
Dalia,nu gi visai smagu butu susilaukti mazyliu
Aisku,yra tau su kuo lyginti-Kaspariukui tu buvai viena vienintele 

Daznai apie tai galvoju,nezinau kaip pasielgciau

Tai va,kaip ir noreciau kad jie susibiciuliuotu,bet....Žakio pora esu as,o tame yra negerumu!!!
Dalia,nu gi visai smagu butu susilaukti mazyliu

-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na mano porelė, tai abu gi laukinukai tokie, tai jie nesiveržia pas mus, bet ir nebijo visai mūsų, žodžiu bendrabučiai tokie, visur šmirinėja, bet jau į narvą tai aišku reikia atsargiai lįsti
Na jeigu nuskrenda kur į virtuvę ir atsisako grįžti į narvą tai lengvai galima paimti ir parnešti, nekanda, bet jei pasiimi pas save kur pabendrauti, tai taip ir taiko kaip čia prie narvo pabėgti
O Jonis kaip nelaukinis nors ir aplaukėjęs, tai ateina ir pabendrauti. Irgi yra ne kartą taip piktybiškai stipriai įkandęs, tada pyktis paima
Jeigu gyventų jis vienas, tai būtų manau visai rankinis, o dabar pasikalba ir su porele ir su mumis
Aš tai va šitoj vietoj irgi neapsisprendžiu ar visus tris krūvoj laikyti ar atskirti. Kažkaip šiuo metu kai daug darbų visokių, tai gerai, kad jie neliūdi drauge palikti.

O Jonis kaip nelaukinis nors ir aplaukėjęs, tai ateina ir pabendrauti. Irgi yra ne kartą taip piktybiškai stipriai įkandęs, tada pyktis paima

Aš tai va šitoj vietoj irgi neapsisprendžiu ar visus tris krūvoj laikyti ar atskirti. Kažkaip šiuo metu kai daug darbų visokių, tai gerai, kad jie neliūdi drauge palikti.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių