Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Sveiki, isigyjau ir as zakiuka, va foto mano grazuolio
Amzius truputeli virs 2 metu, gaila, kad nezinau ar patinelis ar patele, tai dar net vardo nedaviau. Pas mane jis kol kas tik antra diena, bet prisiprato labai greitai, lesa be problemu ir zaidzia narve istisai su varpeliu, supynem ir kitais zaislais. Tikriausiai taip greit prisiprato prie vietos todel, kad salia yra narvas su nimfiukais. Labai juokingai atrodo kai nimfa patinas uzskrenda ant zhako narvo patyrinet ir zhakas pasilipes ka nors sumurma zmogaus balsu
Jau ando po truputeli sneket, bet dar nelabai suprantu ka nori pasakyt ir sneka retokai, dazniau kai nieko kambary nera. Noreciau prisijaukinti as ji, kadangi dar ranku nelabai prisileidzia, taciau per grotas bandziau duoti vaisiu tai ima nedrasiai, taciau lesa. Nuogos rankos deja bijo tai paglostyti neiseina. Kokiais budais geriausia pratinti prie ranku zhakus? taip pat gal kas padetu su lyties atskyrimu, nes noreciau greiciau sugalvoti varda, taciau sunku kai nezinau ar patinelis ar patele.
Amzius truputeli virs 2 metu, gaila, kad nezinau ar patinelis ar patele, tai dar net vardo nedaviau. Pas mane jis kol kas tik antra diena, bet prisiprato labai greitai, lesa be problemu ir zaidzia narve istisai su varpeliu, supynem ir kitais zaislais. Tikriausiai taip greit prisiprato prie vietos todel, kad salia yra narvas su nimfiukais. Labai juokingai atrodo kai nimfa patinas uzskrenda ant zhako narvo patyrinet ir zhakas pasilipes ka nors sumurma zmogaus balsu

-
s3Th - Pranešimai: 44
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Gražuolis. Sveikinu. Jei jam jau 2 m., tai ant uodegos vidinių plunksnų yra pilkšvi galiukai ar ne? Gal pagal tai apytiksliai galima spėti patinas ar patelė.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių