Papūgų išdaigos
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Joooo. susidaro nuomonė kad dvieju prijaukintu zaku laikyt neiseitu. Bendravimo su zmogum jau nebutu.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dalia, pas tave bus abu jaunikliai, rankiniai ir dar, jei teisingai supratau, broliukas ir sesutė, tai gal viskas kitaip bus.
Pas mane Jonis nuo pat pradžių gi nevisiškai prisileido...
Be to jis pasirinko vyrą iš mūsų dviejų
Čipa man rodos, manim labiau pasitiki
Pas mane Jonis nuo pat pradžių gi nevisiškai prisileido...
Be to jis pasirinko vyrą iš mūsų dviejų
Čipa man rodos, manim labiau pasitiki
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Taip broliukas ir sesutė.
Norėjau dviejų papūgų, iš pradžių prašiau senegalo ir žakiuko, bet Luboš sakė, jei laikysiu viename narve, tai geriausia porelė žakiukų. Vaikų jis sakė jie greičiausiai neturės, na o jei jau taip atsitiktų, kad susiporuotų, tai vaikučiai turėtų būti normalūs, nes sesuo su broliu gali susilaukti palikuonių, negali tėvai su savo vaikais. Na, nežinau aš, tikiu tuo ką man sako.
O beto ilgai dar jie bus tik vaikai, todėl pagyvensim pamatysim..
Norėjau dviejų papūgų, iš pradžių prašiau senegalo ir žakiuko, bet Luboš sakė, jei laikysiu viename narve, tai geriausia porelė žakiukų. Vaikų jis sakė jie greičiausiai neturės, na o jei jau taip atsitiktų, kad susiporuotų, tai vaikučiai turėtų būti normalūs, nes sesuo su broliu gali susilaukti palikuonių, negali tėvai su savo vaikais. Na, nežinau aš, tikiu tuo ką man sako.
O beto ilgai dar jie bus tik vaikai, todėl pagyvensim pamatysim..
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Na, del isdaigu, tad pas mus panasus vaizdeliai kaip pas Papooga, apgrauztos duru staktos, spintos kampas, esantis arciausiai Kuko narvo, apdraskytos uzuolaidos, ne karta krito ir duzu puodeliai, stiklines, vazoneliai su citrusiniais augaleliais ir t.t. O smagiausia Kukui ryte, kai geriam arbata, atimti sauksteli ir ji pagrauzti...
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 37 svečių