Papūgų triukšmingumas
![old :old:](http://www.paukstis.lt/forumas/images/smilies/old.gif)
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
Tutis .5 - Pranešimai: 920
- Augintiniai:
-
Tutis .5 - Pranešimai: 920
- Augintiniai:
Turėjau nimfas, ir esu girdėjusi neskiriamųjų balsą. Tai galiu pasakyti kad pati nelaikyčiau neskiriamųjų vien dėl triukšmo. Nors papūgėlės ir labai gražios. Nimfos žymiai mažiau triukšmingos.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Labai aciu visiems uz atsakymus
Tikiuosi mano neisskiriamieji labai netriuksmaus, tik graziai ciulbes
"aukse: Turėjau nimfas, ir esu girdėjusi neskiriamųjų balsą. Tai galiu pasakyti kad pati nelaikyčiau neskiriamųjų vien dėl triukšmo. Nors papūgėlės ir labai gražios. Nimfos žymiai mažiau triukšmingos."
Sakykit, Aukse, o kaip isejo, kad jus aratinga isigijote. Juk ju balsas kiek girdejau vienas skardziausiu
As pati apie jas irgi ilgokai svarsciau, bet apsisprendima nepirkti nuleme tai, jog visur raso, kad jos ypatingai dideles triuksmadares
Nors grozis ju tai nuostabus.
![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
![Mirksiukas ;)](./images/smilies/derisive.gif)
"aukse: Turėjau nimfas, ir esu girdėjusi neskiriamųjų balsą. Tai galiu pasakyti kad pati nelaikyčiau neskiriamųjų vien dėl triukšmo. Nors papūgėlės ir labai gražios. Nimfos žymiai mažiau triukšmingos."
Sakykit, Aukse, o kaip isejo, kad jus aratinga isigijote. Juk ju balsas kiek girdejau vienas skardziausiu
![oho :o](./images/smilies/blink.gif)
![8| 8|](./images/smilies/wacko2.gif)
- Vaidukas
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 19 svečių