Padėkit išsirinkti papūgą!
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Ar aš kažkur paminėjau kad tai taisyklė?
Aš net nesiūliau taip auginti - tiesiog pasakiau, kad taip yra pas mane. Galų gale visos taisyklės turi išimtis Be to priklauso ir nuo konkrečios papūgos charakterio.
Imant Žizelės atvejį, tas narvelis per mažas nimfai, o ką jau kalbėti apie auginimą kartu su mažu paukšteliu...
Aš net nesiūliau taip auginti - tiesiog pasakiau, kad taip yra pas mane. Galų gale visos taisyklės turi išimtis Be to priklauso ir nuo konkrečios papūgos charakterio.
Imant Žizelės atvejį, tas narvelis per mažas nimfai, o ką jau kalbėti apie auginimą kartu su mažu paukšteliu...
- Plunksna
- Augintiniai:
su tokiu narviuku,tai tik vienisas banguotukas,nu dar pora zebriuku nebent,kokia kanarele,dar koks mazesnis pigesnis pauksciukas,bet is tu ka ji butent nori,tai tik banguotukas.
-
Akelas - Pranešimai: 170
- Augintiniai:
Ačiū už pasisakymus, pagaliau mes diskutuojame o ne žnaibomės kaip tie paukščiai, labai teisingai parašėte- norėjau aros dėl didingumo ir gražumo, todėl ir išsiaiškinau su jumis kas ir kaip ten su jomis. Kažkada norėjau dogo nes didingiau jau nebūna bet po visa ko įsigijau seterį ir likau patenkinta. o yra žmonių kur daro atvirkščiai, taigi jei ką ir nuskriaudžiau tai buvo įsivaizduojamas objektas o ne gyvas
Aš čia akis išvarvinau beskaitydama kas kaip, mintyse sudėliojau už ir prieš, ir pasakiau pati sau kad ara tikrai ne mano kalibras. Visada lengviau atidėti norus jei juos įgyvendinti vien dėl idėjos. Ir po 10 ar 20 metų bus tų arų jei vis dar norėsiu
Rytoj važiuojam pas žmones žvalgytuvių, dokumentus issinagrinėjau, pagal nuotraukas sveikas, per telefoną girdėjau kaip čiauška ir man Hello pasakė, jei viskas gerai ir leisis pačiupinėjamas ryt neištirtos lyties 11 mėnesių augintinis grįš namo su mumis.
Nenorėjau skubėt bet šeimos taryba ausis išzyzė tema kiek tu čia dar skaitinėsi . pažįstamų rekomendacija, vaikus ir moteris prisileidžia.
Palinkėkit sėkmės.
Aš čia akis išvarvinau beskaitydama kas kaip, mintyse sudėliojau už ir prieš, ir pasakiau pati sau kad ara tikrai ne mano kalibras. Visada lengviau atidėti norus jei juos įgyvendinti vien dėl idėjos. Ir po 10 ar 20 metų bus tų arų jei vis dar norėsiu
Rytoj važiuojam pas žmones žvalgytuvių, dokumentus issinagrinėjau, pagal nuotraukas sveikas, per telefoną girdėjau kaip čiauška ir man Hello pasakė, jei viskas gerai ir leisis pačiupinėjamas ryt neištirtos lyties 11 mėnesių augintinis grįš namo su mumis.
Nenorėjau skubėt bet šeimos taryba ausis išzyzė tema kiek tu čia dar skaitinėsi . pažįstamų rekomendacija, vaikus ir moteris prisileidžia.
Palinkėkit sėkmės.
-
Escapade - Pranešimai: 24
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Ir as linkiu sekmes
Amzius geras, nebus daugelio problemu, o lyti galesi bet kada nustatyti, jei tik bus noro, tai tikrai nieko sudetingo.
Amzius geras, nebus daugelio problemu, o lyti galesi bet kada nustatyti, jei tik bus noro, tai tikrai nieko sudetingo.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Radau tokią įvairių papūgų rūšių palyginimo lentelę, gal kam padės renkantis http://www.parrot-and-conure-world.com/parrot-species-comparison-chart.html
-
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių