Paukščių žiedavimas, čipavimas, CITES, dokumentai ir pan.
![old :old:](http://www.paukstis.lt/forumas/images/smilies/old.gif)
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Na, bet kuriuo atveju aš jį pasilieku. Grąžint dabar atgal į mažą narvą su prasta priežiūra širdis neleidžia. Be to, gal pavyks šiek tiek apjaukinti, jau atsisėda man ant piršto, o man tai jau didelis pasiekimas
Vakar susigundė saulėgrąžom iš rankos
taip kad pradedam susidraugauti
Pasirodo nieko nėra neįmanomo, ir pagyvenusio paukščio pasitikėjimą galima užsitarnauti
matyt, niekada nebus rankinukas, bet tai, ką pasiekėm, jau yra daug ![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
![Valio! :URA](./images/smilies/ura1.gif)
-
Marija - Pranešimai: 77
- Augintiniai:
bet siuo atveju pirkeja papuga isigijo LT jei neklystu/tokiu atveju privalejo gauti ir saskaita faktura beje ir seno pavyzdzio registraciniai lapai negalioja tuo atveju jei paukstis palieka Cekijos respublika be nustatyto leidimo importui ir eksportui ,tad ir LT tas popierelis su paciu o ne veisejo irasytais nauju savininku arbe legaliu pardaveju duomenimis (kuriuos veisejas privalo pagal galiojancius bent jau iki naujuju metu istatymus pateikt savo apskrities aplinkosaugos departamentams) yra niekinis...
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias