Ar galima laikyti skirtingų rūšių papūgas?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
taip žakų bumas daug žalos padarė ypač ta prasme kad sumažėjo gausių rūšimis kolekcijų,visi metėsi taip sakant prie štampavimo,o ne prie pomėgio kuris gal būt ir ne visad atneša laukiamus rezultatus,i šoną buvo nustumtos amazonės kurių nekeisčiau kaip papūgos kompanionės ir i tuntą žakučių ypač tokių kaip geltonkatės,ar geltonsprandės pusės tiek energijos linksmumo ir geros nuotaikos žakai neturi kiek turi amazonės
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
tai kad as savo kramerio irgi i nieko nekeisciau.vakar turejau iseigine,tai visa diena buvom dviese.tai taip pasiziurejau i ja,tai kazkaip sumirksejo savo tom morkvinem akim,tai taip sirdi suspaude. galvoju,kvailiuke tu mano,jei tu zinotai,kokios mintys sukasi tavo seimininkes galvoj tikrai,pagailo pauksciuko,nes kad ir kaip stengtaisi,reiktu meile dalinti per puse. o vakar vel maudemes,glostemes,paskui atskridus man vel gumyte is plauku iskando sedejo,siurpa man dare.plaukus kedeno.ne,vistik mano paukstis pats paciausias,ir nereikia cia prisigalvot nesamoniu.jau vakar taip nusprendziau.
bet vistiek,didelis visiems aciu uz patarimus.jie irgi prisidejo prie mano apsisprendimo.o tuo zaku tai susigundziau del to,kad sake,kad berniukas,ir labiau myli moteris.o zinant,kad maniske krameriukas mergaite,ir labiau myli vyra....bet nieko,mes kaip bunam dviese,jinai buna mano paukstis
bet vistiek,didelis visiems aciu uz patarimus.jie irgi prisidejo prie mano apsisprendimo.o tuo zaku tai susigundziau del to,kad sake,kad berniukas,ir labiau myli moteris.o zinant,kad maniske krameriukas mergaite,ir labiau myli vyra....bet nieko,mes kaip bunam dviese,jinai buna mano paukstis
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
zinai man irgi tokiu minciu visi aplinkui i galva kiso.. kad vargsas paukstukas reikes demesiu dalinti.. dabar tu ji keiti i geresni ir panasiai.. nu zinok tikros nesamones.. o is tikruju kiek turiu, tiek visus ir myliu..(cia blogas pavyzdys, bet tiek to.. todel zmones turi viena vaika, ir planuoja kita, kad pirmajam butu smagiau? kodel negalvoja, kad pirmasis bus lakiau nuskriaustas?.. )
jei nori kito paukstuko.. issirink, pirk ir dziaukis.. jei as buciau klausiusi visu bukstavimu.. tai netureciau dabar nei Nei Majos nei Saros, ir nelaukciau dabar gimstanciu bordouodegiuku, netureciau savo meilucio Oskaro, mylimiausio katino pasaulyje ir daug kitu dalyku..
Ir tikiuosi ties tuo nesustosiu.. dar svajonese yra drauge Oskarui, geltonkuode kakadu ir sfinksine katyte..
jei nori kito paukstuko.. issirink, pirk ir dziaukis.. jei as buciau klausiusi visu bukstavimu.. tai netureciau dabar nei Nei Majos nei Saros, ir nelaukciau dabar gimstanciu bordouodegiuku, netureciau savo meilucio Oskaro, mylimiausio katino pasaulyje ir daug kitu dalyku..
Ir tikiuosi ties tuo nesustosiu.. dar svajonese yra drauge Oskarui, geltonkuode kakadu ir sfinksine katyte..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Gabusia, aš irgi sutinku,kad kai turi, visus vienodai myli, bet va būna ir taip, kad smarkiai nesugyvena naujasis paukštis su senuoju, tada arba skirtinguose kambariuose laikyk, ir tada tikrai laiką ir dėmesį reikia dalinti griežčiau, arba, jei tokios galimybės nėra, tenka vieną paukštį parduoti - o tada jau tenka rinktis, kuris lieka namuose. Nėra taip viskas paprasta, kad galėtum daug skirtingų papūgų namuose apgyvendinti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
viska suprantu.bet,jei kas,nenoreciau laikyti pauksciu skirtinguose kambariuose.ne del vietos trukumo,namas nemazas,yra laisvu kambariu,ale kad gautusi nei sis nei tas.be to,pas mus Kuke visada paleista.laisveje.kaip sakoma,laisve papugoms! jinai visada su mumis.ten kur mes dazniausiai bunam.o cia,jei reiketu laikyti kitur,tai tam naujajam ne kas gautusi,arba Kuke butu pastoviai narve.taip ,kad gautusi ,mes nuskriaudziam viena.negaleciau taip.kazkaip sailor mane uzvede ant doros kelio su tais atskirais kambariais. nenoriu is gyvunu daryti vergu zmonems.neatmetu galimybes,gal kada nors veliau,ateiti.o ir vyras labai pasveikino mano apsisprendima.bet dar karta dekoju visoms uz patarimus.
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
tai kad as nelietuvoj gyvenu o iki voketijos nieks nedaves.. beto vakar jau ysigijau nimfute..tik dar nezinau mergaite ar ne.. nes per jaunas kad pasakytu katras..as manau mergaite nes mano banguotukas taip y ja suregavo..sakes isleidau paskraidyt tai kai prilipo prie narvo nimfutes atplest negalejau sakau net nezinau kaip cia bus..jau ir ykast spejo..taip skaudziai..tada as ja su ranksluosciu pasiemiau ir galva pakasiau..patiko net uzsimerke..o po valandos narve pasisiausus sedejo..priejau o snypse sparnus pakelus.. net nezinau..sunkoka man su ja kolkas
-
Meirute - Pranešimai: 180
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
o man labai gražios tos pyrrhuros, kažin kaip su krameriuku sutiktų ,a? juk jos taip pat ne iš tų flegmų ? įdomu būtų sužinot
- IRENA
- Augintiniai:
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
wau kaip žiauru Sauliau:scare2: tada man nieko nebelieka tik tos pačios rūšies pirkt? reiks pasiskambint pačiam ? ką nors smulkiau susižinot ,amžius ,spalva tur būt tik žalia man tiks
- IRENA
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 41 svečių