Kaip pasirinkti: išvaizda ar charakteris?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Aš tai visada renkuosi papūgą pagal grožį (spalvingumą), jeigu nėra keliami dar kažkokie papildomi reikalavimai. Tarkim jei ne žakų sugebėjimas taip gerai kalbėti-man daug gražesnės yra amazonės, kakadu, ar eklektusai. Kad ir tie patys aleksandrai. Aratingą irgi rinkausi kaip tik dėl to kad nerealaus grožio papūga. Susitaikiau ir su jos rėksmingumu-nes spalvos kerinčios. Man asmeniškai iš viso dabar išsirinkti papūgą yra gana sudėtinga-nes tiek daug nematytų, pasakiško grožio dabar galima gauti.... Man išvaizda (spalvos)-viena iš svarbiausių savybių. Pirmiausia žiūriu ar man ta papūga patinka, o tik paskiau žiūriu ar tinka charakteris ar dar kažkas. Pirmiausia renkuosi "akimis". Beabejo, kad ir kokia graži būtų-jei bus nepriimtini kažkokie kiti dalykai-nepirksiu. Bet pirmiausiai žiūriu į išvaizdą.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Tai kalbančios papūgos įsigijamos ne tam kad su jomis pasikalbėti. O labiau todėl kad tai kaip ir stebuklas-kad gyvūnas gali kalbėti.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
banguotukai irgi kalba..... tiesa ta ju kalba.....nesulyginsi su zako ar kitom ,...bet kalba.... (paukscius renkuos kas sirdziai miela)
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 19 svečių