Paukščių žiedavimas, čipavimas, CITES, dokumentai ir pan.
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Kapiec...Nu dabar tai amen man. Mano Makas neturi jokio ziedo, pirkau is zmogaus, kuris turejo porele. Net nemaniau, kad gali reikti kokiu popieriu, maniau, kad uztenka ji pas vet'a uzregistruoti, ideti cipa ir viskas ciki. Pasitaike proga, apsilankem pas veterinara, pasidarem DNR testa, isidejom cipa...Po to uzregistravau ji i www.FIDO.ie (svetaine, kurioje registruoji savo gyvuna, nurodai savo adresa, varda ir pavarde ir t.t.)Tai viskas ka mes turime O tai jeigu as noresiu vykti lietuvon, tai ka man daryti, kur man kreiptis, ko ieskoti, bet juk jis nekontrabandinis jomajo Nusisausiu...nu dar gal nuvaziuot pas seimininka, paprasyt, kad parasytu lapa, kad as is jo pirkau????????? Nu ir namas, tikras kapiecas. Gal ka galit isrutuliuot sioje nelaimeje?
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
Kiek supratau "saloj" esi. Cia viena nuorodu kaip Airijoj ivezti ir priregistruoti paukscius..,bet gal ten rasi ir daugiau info, turetu buti apie zakus tema..
Gal su "cipu" prasoktum, vistiek duomenys kazkur ira, nes ziedo veisejas galejo ir nesulaukti (buvau saviskiams uzsakes, tai dvi vados isaugo...). O laiskas is veisejo butu DYYYDELIS + .
Jeigu dar turi laiko susitvarkyk popierius . Tam forume manau gali rasti daugiau info
Dar reiktu Sailor paklausti
Gal su "cipu" prasoktum, vistiek duomenys kazkur ira, nes ziedo veisejas galejo ir nesulaukti (buvau saviskiams uzsakes, tai dvi vados isaugo...). O laiskas is veisejo butu DYYYDELIS + .
Jeigu dar turi laiko susitvarkyk popierius . Tam forume manau gali rasti daugiau info
Dar reiktu Sailor paklausti
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
fuuuu, jau maniau kapiec mums. Tas vyrukas ne veisejas buvo, tiesiog turejo porele ir pardave ju vaikucius, o paskui maciau ir juos pacius pardavinejo. Gal galeciau gauti tik ranka parasyta lapa, kad pirkau is jo papugas, nors manau...airis juk jis bijo mokesciu visokiausiu, tai labai kebli situacija su tuo laiskiukiu.
Papooga, o tu tikrai manai, kad to uztenka? Jei taip, tai as laimingiausias zmogus
Papooga, o tu tikrai manai, kad to uztenka? Jei taip, tai as laimingiausias zmogus
-
- Augintiniai:
Bent Lietuvoje kai domjausi, tai pirkimo dokumentas buvo būtinas, na žodžiu paprasčiausiai tėvai turi būti irgi legalūs, jeigu legalūs tai nėr problemos, o jei kontrabandiniai ir čia jų vaikas, tai gali būt problema. Bet sakėt, kad registruotas paukštukas, tokiu atveju manau viskas turi būti ok
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
As pati ji visur priregistravau, kur tik ejo Nu daugiau nieko ir neturiu, tai uz tai kad nieko neismaniau apie tuos popierius, dabar jau gudri busiu, nu bet del Mako tai labai dabar neramybej esu. Nu ir va dar koki atsakyma gavau is Jerry Kidd "
Sorry for not replying before now, I've been away. African Gray parrots do not need cites papers. Your DNA papers are all you need to prove the sex. Ringing is carried out when the bird is about 15 days old, for records. To identify the sex the vet will ring it when surgically sexing, which is a small operation. You can get a silicon chip fitted from a vet and he will register the bird and include the birds name and sex.this is the best way for you now". As cia pie viska uzklausiau jo. Nu tai dabar esu nesvarumo buklej, nes nezinau del sienos kirtimo. Dar lisiu i nuoroda, kuria man nurode, gal ka ten rasiu.
Sorry for not replying before now, I've been away. African Gray parrots do not need cites papers. Your DNA papers are all you need to prove the sex. Ringing is carried out when the bird is about 15 days old, for records. To identify the sex the vet will ring it when surgically sexing, which is a small operation. You can get a silicon chip fitted from a vet and he will register the bird and include the birds name and sex.this is the best way for you now". As cia pie viska uzklausiau jo. Nu tai dabar esu nesvarumo buklej, nes nezinau del sienos kirtimo. Dar lisiu i nuoroda, kuria man nurode, gal ka ten rasiu.
-
- Augintiniai:
pasirūpinkit tik bent jau dovanojimo sutartimi iš veisėjo kur pirkot taip ir jums ir jam nekils jokių problemėlių dėl paukščio legalumo
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Skaičiau skaičiau ir susimaišiau. Ant žiedo užrašyta PSNL 05 (statmenai) 00 09 4 041. Kiek supratau 4 ketvirtas išsirito, o 041 bandos numeris. Kaip ten yra su gimimo diena? 20000509?
- Paulius80
- Augintiniai:
pagal numerius tai tik skaitčiai greičiausiai pačiam veisėjui žinomi,gimimo data ant žiedo tiksliai nerašoma tik gimimo metai visa kita gali būt užkoduotas veislyno,veisėjo numeris ir t.t
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Sakykit, ar Lietuvoje kas nors užsiima žiedu gamyba su įštampuota informacija?
ar realiausiai užsisakinėti čia- http://www.ringco.co.uk/ ?
vis tik, nors Lietuva dar neįsipareigojus žieduoti veisiamų dekoratyvinių paukščių kaip daro beveik visoje europoje- saviškius norėtusi žieduoti...
ar realiausiai užsisakinėti čia- http://www.ringco.co.uk/ ?
vis tik, nors Lietuva dar neįsipareigojus žieduoti veisiamų dekoratyvinių paukščių kaip daro beveik visoje europoje- saviškius norėtusi žieduoti...
-
Madeira - Pranešimai: 268
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių