DNR lyties nustatymo testas
![old :old:](http://www.paukstis.lt/forumas/images/smilies/old.gif)
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Tfu, tfu,tfu tau ant liežuvio Munex.
Tikiuosi ,kad taip nebus,man tai siaubas ima kaip paskaitau apie tuos kiaušinių dėjimus, tai ne mano nervų sistemai.Munex, nedės Totukas kiaušinių ir taškas,jis Totas,Tototas ,kaip jis sako,bet kartais sako ,,TOTA,tada darosi baisu ,kad jis (ji)teisi.
, .Bet mūsų šeimoje kažkaip vien vyrai,tą prasme ir tarp gyvūnų.Oi Munex ,pačiai baisu,bet vyras sako ,kad čia Totas (balandžius laikė vyras aname amžiuje
)Labai noriu tikėti ,kad jis teisus.
![Baisu 8O](./images/smilies/str.gif)
Tikiuosi ,kad taip nebus,man tai siaubas ima kaip paskaitau apie tuos kiaušinių dėjimus, tai ne mano nervų sistemai.Munex, nedės Totukas kiaušinių ir taškas,jis Totas,Tototas ,kaip jis sako,bet kartais sako ,,TOTA,tada darosi baisu ,kad jis (ji)teisi.
![pooh_lol :pooh_lol:](./images/smilies/pooh_lol.gif)
![cha :cha:](./images/smilies/m0168.gif)
-
- Augintiniai:
Nauja firma Ispanijoje, kuri DNR lyties tyrimą daro tik už 4,5 euro
.
http://www.sexadodeaves.com/sexado?en
Rezultatai patikimi, patikrinta Anglijos veisėjų. Viskas labai modernu ir greita, užsiregistruojama ir duomenys užpildomi internetu, ten visada galima patikrinti savo užsakymo statusą ir rezultatus, paskui tą užpildytą sugeneruotą formą reikia atsispausdinti ir prie jos priklijavus plunksneles (jie prašo 4-6 plunksnelių, augančių aplink paukščio kloaką) išsiųsti jiems. Beje, jie nustato ne tik DNR, bet tiria ir ligas - čia sąrašas ir kainoraštis http://www.sexadodeaves.com/tienda/en/2-prueba-de-enfermedades
Paspaudus ant "Shop", rasite filmuką angliškai su visomis instrukcijomis, kaip užsiregistruoti ir ką daryti.
![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
http://www.sexadodeaves.com/sexado?en
Rezultatai patikimi, patikrinta Anglijos veisėjų. Viskas labai modernu ir greita, užsiregistruojama ir duomenys užpildomi internetu, ten visada galima patikrinti savo užsakymo statusą ir rezultatus, paskui tą užpildytą sugeneruotą formą reikia atsispausdinti ir prie jos priklijavus plunksneles (jie prašo 4-6 plunksnelių, augančių aplink paukščio kloaką) išsiųsti jiems. Beje, jie nustato ne tik DNR, bet tiria ir ligas - čia sąrašas ir kainoraštis http://www.sexadodeaves.com/tienda/en/2-prueba-de-enfermedades
Paspaudus ant "Shop", rasite filmuką angliškai su visomis instrukcijomis, kaip užsiregistruoti ir ką daryti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
...pagaliau ir mes gavome atsakymą.![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
Mes taip ir galvojame kad auginame bahura,tad varda keisti nereikia![yahoo :yahoo:](./images/smilies/yahoo.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
Mes taip ir galvojame kad auginame bahura,tad varda keisti nereikia
![yahoo :yahoo:](./images/smilies/yahoo.gif)
- Tina
Sailor ,o jiems reikia ilgu plunksnų ar ne?Totas man šito nedovanos ,tai tikrai bet aš ir pati neišrausiu.
-
- Augintiniai:
Ispanams reikia ne ilgų, o mažyčių plunksnelių, kurios auga aplink kloaką - jas ir išrauti nesunku, ir paukštis mažiau jaučia.
Beje, DNR lyties testą daro ir iš kiaušinių lukštų (čia veisėjams turėtų būti aktualu - jeigu taip pigu ir dar iš lukšto galima nustatyti, tai tik išsiritus paukščiukui galima jau ir siųsti, tik reikia pasiklausti jų, kaip tą lukštą siųsti, ar yra kokių reikalavimų; tada būtų galima pardavinėti jauniklius su tiksliai nustatyta lytimi).
Beje, DNR lyties testą daro ir iš kiaušinių lukštų (čia veisėjams turėtų būti aktualu - jeigu taip pigu ir dar iš lukšto galima nustatyti, tai tik išsiritus paukščiukui galima jau ir siųsti, tik reikia pasiklausti jų, kaip tą lukštą siųsti, ar yra kokių reikalavimų; tada būtų galima pardavinėti jauniklius su tiksliai nustatyta lytimi).
-
- Augintiniai:
Ačiū Sailor ,jeigu vyras apsiims plunksnų rovimu(nors Totas keršys man tada prašysiu tavo pagalbos.Gerai?
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių