Koks tai paukštis?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
vienareiksmishkai vienas ish poicephalus`u , drischiau mastyt net jog senegalo patele.tik tokia vat nerishki.
-
vasilysha - Pranešimai: 674
-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Kaip smagu, kad forumas atgijo šiek tiek Ir net šokia tokia diskusija užvirė
Papooga teisi, artimas senegalo giminaitis, Poicephalus cryptoxanthus Angliškai vadinamas brown-headed parrot Na, belieka tik Gerio sulaukti ir sužinoti, ką jis ten nori papasakoti
Papooga teisi, artimas senegalo giminaitis, Poicephalus cryptoxanthus Angliškai vadinamas brown-headed parrot Na, belieka tik Gerio sulaukti ir sužinoti, ką jis ten nori papasakoti
-
kukushka - Pranešimai: 1759
niu, nelabaj rudagalviai man, man va shitie geruliai, atsimenu kai ieshkojau papugos, shitos norejau, tik sake nezmogishka kaina bus:[[[ buchiau neipirkusi. cape`ai ,,,grazuchiai, aplamai mane zavi papugos su nepraporcishkai dideliais snapais.
-
vasilysha - Pranešimai: 674
Vasilysha, labai įdomi papūgėlė.
O dėl senegalo grupės papūgų tai manau labai lengva apsigauti, nes mažylių ir suaugusių papūgų spalvingumas skiriasi, todėl kartais gali labai apsigauti. Pvz., mano norėta Afrikietiška (Jardine's papūgėlė), maža neturi oranžinių plunksnų, o pas suaugusią jau atsiranda.
Gero savaitgalio, lekiu namo pas savo pilkiukus
O dėl senegalo grupės papūgų tai manau labai lengva apsigauti, nes mažylių ir suaugusių papūgų spalvingumas skiriasi, todėl kartais gali labai apsigauti. Pvz., mano norėta Afrikietiška (Jardine's papūgėlė), maža neturi oranžinių plunksnų, o pas suaugusią jau atsiranda.
Gero savaitgalio, lekiu namo pas savo pilkiukus
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių