Padėkit išsirinkti papūgą!
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Patinka, bet grozetis is tolo
As ju bijau,na tiksliau ju didziulio snapo, kai kastu tai su visu pirstu
Buvom mes cia PC "Molas".Buvo melynoji ara.Tai pasisnekejom mes su ja Tik prieinu ir pradeda rekt, nueinu: tyla,Ir taip kelis kartus.Su vaiku nuejau,tai kai pradejo rekt, vaikas is paskos verkt.Vaizdelis buvo liuks
Mane ju snapo dydis gasdina
As ju bijau,na tiksliau ju didziulio snapo, kai kastu tai su visu pirstu
Buvom mes cia PC "Molas".Buvo melynoji ara.Tai pasisnekejom mes su ja Tik prieinu ir pradeda rekt, nueinu: tyla,Ir taip kelis kartus.Su vaiku nuejau,tai kai pradejo rekt, vaikas is paskos verkt.Vaizdelis buvo liuks
Mane ju snapo dydis gasdina
-
AAAI - Pranešimai: 248
- Augintiniai:
kad tik būtų sąlygos pas mane aš taip pat norėčiau,dar bandyt ką augint..labiausiai patinka vidutinės papūgos (jų snapas mažesnis)nors ir mažų paukščių labai gražių yra..iš didžiųjų patiko vienas žako kikoje,toks šviesiai pilkas ir taip gražiai raibas,o jau meilumas tai vyras ten ilgai su juo bendravo ,o tas tik aplink pirštus jam ir lėkė tai išsyk tokį pamilčiau,dar amazonės patinka..aros man gražios ,bet jos didelės labai tai manau sunkiau su tokiu augintiniu,aišku iš tokio snapo gaut bet kas aras augina tai lenkiu galva - liuks...dar man ir loros patinka,bet jų skystas kakojimas manau vargo pridėtų ir maitinimas jų sunkus..kitos patinka dėl spalvų,kitos dėl gabumų-galimų...eh nebepagydoma meilė papūgoms...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Aciu, o gal galetu kas patarti su kuo Aleksandrai sutaria? Taip noretusi dar vieno papugino, ar papugines Cia kaip toj "pringles" reklamoj "karta paragaves, negali sustot"
- auandag
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
- auandag
- Augintiniai:
gal dabar ne sezonas,bet pirkt kažkada buvo...gal dar atsiras..o ir pačiai įdėt skelbimą,gal tada atsilieps...
-
- Augintiniai:
- auandag
- Augintiniai:
- Apelsinas13
- Augintiniai:
Na jei tu nori draugo tai as asmeniskai manau ,kad nimfa lengviau prisijaukinti nors galima ir banguotuka. O jei tu nori kad linksmai narveli cirsketu tai man atrodo geriau banguotukai jie ir spalvingesni gazesni
Bet cia tik mano nuomone
Bet cia tik mano nuomone
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių