Kaip pasirinkti: išvaizda ar charakteris?
![old :old:](http://www.paukstis.lt/forumas/images/smilies/old.gif)
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Aš papūgas irgi renkuosi pagal ryškias spalvas. Jei žakas nepasižymėtų tokiom gerom kalbinėm savybėm-tikrai nepirkčiau. Šitą papūgą pirkau ne dėl grožio, o todėl kad labai norėjau didelės ir kalbančios. Banguotas visada renkuosi pagal grožį. Niekada neperku nublukusių spalvų, pilkų atspalvių, panašių į žvirblius ir pan. Man asmeniškai yra papūgų rūšių kurių niekada nepirkčiau vien dėl mažo spalvingumo. Ir netgi tas pačias banguotas-dar ir spalvas pasirenku. Bet kokių tikrai neperku.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Aš irgi spalvas pasirenku, bet man pilki banguotukai su geltona galva labai gražūs. Kai antro patinuko ieškojau, kaip tik tokio noėjau, bet kad nebuvo tuo metu. Tai įsigijau pilkasparnį samaninį Kedrą. O mano Strazdanėlė nublukusios mutacijos, bet labai gražiai jos švelni spalvytė atrodo. Man apskritai, kuo daugiau įvairių spalvų paukščių pulkelyje, tuo gražiau visi vienam būry žiūrisi.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių