Sparnų kirpimas
- Prikabinti failai
-
- Ar shitaip kirpti ir gal tik viena sparna?
- sparnai.bmp (724 KiB) Peržiūrėta 2142 kartus(ų)
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Mes kirpom Antoškai sparnus, kai skrisdamas galvą prasikirto.Bet dabar vėl kuo puikiausiai skraido, todėl nežinom, ar vėl kirpti. Gal ir kirpsim vasarai atėjus, o žiemą nebe, nes vasarą į lauką išsinešti norėtųsi
-
Nenuorama - Pranešimai: 635
Mums su Daina tai Lubošas davė tokią instrukcija:
1. Kirpti tik tada, kai visos dabar nukirptos plunksnos pilnai ataugs ir nuo to ataugimo praeitų maždaug du mėnesiai, tada kirpti ir tikrai nekraujuos.
Ataugs apie metus, tai manau maždaug po 7- 8 mėnesių. Tada manau, vėl kitai vasarai pakirpsim truputį, kad bent jau nenuskristų man 1,5 km. Nors ir labai gaila kirpti, bet turim kiemą, o jiems taip smagu laisvėje pabūti, jau dabar pamačiau.
Taigi jeigu yra galimybė paukštį išnešti į lauką, aš visdėlto už protingą pakirpimą.
O Masai, su pavadėliu juk ant šakos nepaliksi, gali susipainioti jame ir susižeisti.
1. Kirpti tik tada, kai visos dabar nukirptos plunksnos pilnai ataugs ir nuo to ataugimo praeitų maždaug du mėnesiai, tada kirpti ir tikrai nekraujuos.
Ataugs apie metus, tai manau maždaug po 7- 8 mėnesių. Tada manau, vėl kitai vasarai pakirpsim truputį, kad bent jau nenuskristų man 1,5 km. Nors ir labai gaila kirpti, bet turim kiemą, o jiems taip smagu laisvėje pabūti, jau dabar pamačiau.
Taigi jeigu yra galimybė paukštį išnešti į lauką, aš visdėlto už protingą pakirpimą.
O Masai, su pavadėliu juk ant šakos nepaliksi, gali susipainioti jame ir susižeisti.
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Ant sakos as ir nepaliksiu padarysiu specialu stova,kad i zeme ismeigt butu galima o kitais metais kai ipras prie pavadelio maciau yra pirkti aviatoriu kad skraidyt galetu,manau mano pausktis bus daug laimingesnis galedamas skraidyti nei tupedamas ant sakos
-
masas - Pranešimai: 1994
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių