Ar kabinti veidrodėlį?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kai turėjau banguotukus tai taip, patinėlis pastoviai nuversdavo veidrodėlį - nepakęsdavo konkurencijos
O Miglė tai gal tik pirmą kartą, kai pamatė save veidrodyje užpuolė.
O dabar išvis 0 reakcijos. Gali tupėti sau ant lentynos prie veidrodžio, plunksnas tvarkytis, snausti...
Žodžiu, veidrodėlis jai ne žaislas.
O Miglė tai gal tik pirmą kartą, kai pamatė save veidrodyje užpuolė.
O dabar išvis 0 reakcijos. Gali tupėti sau ant lentynos prie veidrodžio, plunksnas tvarkytis, snausti...
Žodžiu, veidrodėlis jai ne žaislas.
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
O mano nimfukas labai megsta veidrodeli
Mes ju net 2 turim: viena narve kartu su varpeliais, o kita - zaidimu aiskteleje. Tai jis juos ir "pakramto", ir pavarto, ir ziuredamas i juos savim pasigrozi
Mes ju net 2 turim: viena narve kartu su varpeliais, o kita - zaidimu aiskteleje. Tai jis juos ir "pakramto", ir pavarto, ir ziuredamas i juos savim pasigrozi
-
fufute - Pranešimai: 100
Vienišam paukščiukui veidrodėlis kartais atstoja paukštišką kompanjomą. Papūgoms po vieną gyventi nėra natūralu, tokie vienišiai liūdi. Kai žmogus bendrauja su paukštuku, veidrodėlis nebūtinas, be tkai išeina, pavyzdžiui, į darbą, ir paukštis ilgam laikui paliekamas vienas, tai tuo metu geriau pakabinti veidrodėlį, kad paukščiukui nebūtų taip liūdna.
-
- Augintiniai:
as tai kazkur auske ir esu skaiciusi,todel pvz veidrodeliai man nelabai,jau geriau bandyt dazniau pabendraut su pauksciu,pride saku ar ko uzsiemimui,nes "traumuot" leidziant jam manyt,kad yra kitas paukstis kazkur..
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių