Apšvietimas
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
nesupratimas. jokio suvokimo neturiu nei apie lempas, nei apie elektrą, o dar kai prasidėjo visoki elektroniniai ar elektromagnetiniai, rankos svyra
galėtų kas tiksliai pasakyt, kokios lempos su kokiais aparatais yra geriausios, kurias galima įsigyt LT o dar geriau, kad jau ir sukonstruotos būtų
galėtų kas tiksliai pasakyt, kokios lempos su kokiais aparatais yra geriausios, kurias galima įsigyt LT o dar geriau, kad jau ir sukonstruotos būtų
-
- Augintiniai:
Nėra viskas taip sudėtinga. Šviestuvą perkant jame jau tas droselis (balastas) bus. Kiek skaičiau akvariumistų forumuose, jie renkasi elektroninius droselius dėl mažesnių elektros energijos sąnaudų ir mirgėjimo.
Bent mano atveju bet koks apšvietimas bus geriau nei jokio. Tad aš nusprendžiau pirkti osram biolux lempas (radau nete, kad jos ir uv padoriai turi)ir šviestuvą su elektroniniu droseliu. Dar dėt mechaninį laikmatį (timer'į), kad galėčiau nustatyt, kada apšvietimas turi išsijungt ir įsijungt.
Bent mano atveju bet koks apšvietimas bus geriau nei jokio. Tad aš nusprendžiau pirkti osram biolux lempas (radau nete, kad jos ir uv padoriai turi)ir šviestuvą su elektroniniu droseliu. Dar dėt mechaninį laikmatį (timer'į), kad galėčiau nustatyt, kada apšvietimas turi išsijungt ir įsijungt.
- Arven
- Augintiniai:
o šviestuvas su elektroniniu droseliu tai čia gali būti, kad ir stalinė lempa, ar ne?
dar mąsčiau, kad gerai būtų naktį isijungiantis nuo judesio, bet su tuo tai gal jau tikrai apsiseisiu
dar mąsčiau, kad gerai būtų naktį isijungiantis nuo judesio, bet su tuo tai gal jau tikrai apsiseisiu
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių