Laktos
Geriau nereikia. Pušis pilna lipnių sakų, o paukštis grauždamas jų prisirys ir dar plunksnas gali sakais ištepti jas besitvarkydamas. Nebent sausa ir išdžiūvusi ta šaka, bet šveižios tai geriau vengti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Dijara - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
-
Dijara - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
Sveiki ką tik įsigijom papūgėle ir narvely yra tik viena lakta per vidurį ir ji truputį storoka. Kaip skaičiau reikėtų daugiau, tačiau dar neprisijaukinom paukščio, net nebandėm išleist paskraidyt Ar reikia greičiau padaryti tas laktas, ar galima palaukti kol pripras? Ačiū už atsakymą
- Pakass
- Augintiniai:
na nežinau, aš ilgai nelaukčiau, nes kiekviena papūga skirtingai, gali prisijaukinti tik po metų, tai ką kankinsis papugiukas tegu pabūna savaitę naujuose namuose, nelyskit, nejaukinkit kolkas, nekeiskit nieko narve,nepaleidinėkit, tegu apsipranta su nauja aplinka, tuo metu galit jau pradėti ruošti laktas, o paskiau, kad ir nebus jaukus papugiukas, manau reiktų atsargiai, vakare, prietemoj, kad labai neišgazdinti, lėtais judesiais įtvirtinti dar pora natūralių, medinių laktelių
P.S. Čia mano nuomonė
P.S. Čia mano nuomonė
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
- Pakass
- Augintiniai:
Aha, aš irgi įdėjau į narvą naują laktą Gučiui Jau taip savim patenkinta buvau tik kad tas mano vyrukas išsigando, lanku apeina Ko gero teks išimt Bet užtat koks ramus tapo: nei kriokia, nei rėkia ir manęs nesibaido Kaip auklėjamoji priemonė gavos , tai gal nereik ištraukt, gal palaipsniui pripras?
- IlonaMutis
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių