Nagai
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Mes irgi retai karpom, nors ilgi nagai, man baisu irgi po kelių kraujavimų, nors pas Jonį tai yra pora nagų ojoj, bet jam netrukdo išskyrus ant plokščio paviršiaus, na ir tai, mums vazdas gal labiau nepriimtinas, nežinau, niekada pas jį nebuvo, kad plokščiai pėda stovėtų, net kai iki kraujo buvo pakirpta, visvien labiau nagas užsirietęs. O pvz. Čipas tai net sucypia kai kerpamas nagas, lyg skaudėtų, žodžiu vengiu šito baubo...
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Maniskiai turi ta "cementine" lakta ir ant sepijos "kaulo" megsta tupeti, tai ir neteko man pabuti nagu kirpeju .
Karts nuo karto pastebiu augancius "naujus astrius" nagiukus, bet jie savaime dingsta
Karts nuo karto pastebiu augancius "naujus astrius" nagiukus, bet jie savaime dingsta
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Mano Koko nagus kai suleidžia, tai ohoho (ne suopis, bet vis tiek aštrūs tie nagai). Norėjau padilti galiukus, tai nesileidžia, pyksta, snapu į ranką įsikabina). Tai jau tiek to, pakentėsiu tą aštrumą kol kas, bandysiu kaip nors pratinti pradžioje prie žirklių ar dildės, nieko su jais nedarydama, o tada bus matyt dėl pedikiūrų. O gal cementinė lakta padės kiek nors.... Nors Rocco nagai irgi laaabai aštrūs (cementines laktas visi narvuose turi) bandžiau dildyti, bet bukesni nuo to netapo .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aš tai tik panom kirpau, Gelsviui tai nereikėjo. Labai jau ilgi pas panas buvo. O ilgi nėra gerai. Gali kojytes iškraipyt.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių