Papūgoms pavojingos medžiagos ir daiktai
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Temoje ,,Žaislai" skaičiau,kad kažkieno papūgai geriausi žaislai sąvaržėlės.Aš jas priskirčiau prie pavojingų daiktų,nes mano nimfa belaipiodama narvo sienelėm pasimovė ant sąvaržėlės kuria buvo pritvirtinta sorų šluotelė.Gerai,kad tuo metu buvau namuose,nes paukščiuko jau nebeturėčiau.Aštrusis galas per gerklę po snapu išlindo per burną-teko nukabint kaip žuvytę nuo kabliuko.Kaip ne keista-kitą dieną atrodė sveikutėlis,tik porą savaičių negalėjo saulėgrąžų lukštenti.Sąvaržėlė tikrai nebuvo aštriu galu atsukta ar atlinkus,bet jie moka tvarką narve daryt
-
linosa - Pranešimai: 47
- Augintiniai:
bet kuris žaislas, nors ir atrodantis saugus, gali būti paukščiui pavojingas (gali grandinėlė užsikabinti ar žaislo kurios dalys gali sužaloti papūga). manau, kad tie, kurie duoda papūgoms žaisti su savaržėlėmis, atidžiai jas tuo metu prižiūri.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
nezinau,ar pataikiau i tema,bet norejau paklausti ar nekenkia papugajams ivairus kvapai.nusipirkau toki Air wick kvepaliuka i namus,vakar tik ispakavau,o siandien jau visas pirmas aukstas kvepia.papuga ne tame paciame kambari,kur tas kvapas,bet,kaip ir minejau,visas pirmas aukstas kvepia tuo dalyku.tai pradedu galvoti,ar cia nepakenks maniskei?
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Manyčiau, jai ir kvepia visi namai, tai svarbiau, kad tas purškalas nebūtų arti papūgėlės.
Tiesiog tokia mano nuomonė. : )))
Tiesiog tokia mano nuomonė. : )))
- Gabijuks
- Augintiniai:
Šiaip jau patys Airwick gamintojai pripažįsta, kad kai kurie gyvūnai (ypač paukščiai) yra jautrūs oro gaivikliams. Čia citata iš jų DUK skyrelio:
Q. Is this product safe to use around pets?
A. Yes, however certain pets can be sensitive to fragrance (e.g. birds and rodents) and therefore should not be exposed to air fresheners. This is the case for all air fresheners, if in any doubt seek advise from an animal care expert.
Q. Is this product safe to use around pets?
A. Yes, however certain pets can be sensitive to fragrance (e.g. birds and rodents) and therefore should not be exposed to air fresheners. This is the case for all air fresheners, if in any doubt seek advise from an animal care expert.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aš irgi manau, kad negerai, nes koncentracija tokia žmogiška, o paukštukai mažiukai, jiems daug stipresnis efektas turėtų būti, o jei taip įsivaizduoti save labai stipriai prikvepintuose namuose
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Paukščiai apskritai jaurūs visokioms ore esančioms medžiagoms. jie gi ne tik plaučius, bet ir oro maišus dar turi, jų kvėpavimo sistema tokia, kad visko dvigubai daugiau patenka.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
aciu labai uz atsakymus,reikes ka nors sugalvoti.bet dabar jau jis ne taip aitriai kvepia.reiks i antra auksta istarabanint.
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 18 svečių