Nagai
Užkampis ne užkampis, bet dėl augintinio gerovės galima ir pasistengti Aš pavyzdžiui Vilniuje taip pat neradau cementinės laktos, tad prašiau, kad Sailor atveštu iš užsienio Galima juk paprašyti forumiečių kurie gyvena mieste ir žino kur galima nupirkti cementinę laktą, kad nupirktų ir atsiųstu paštu,siuntimas išties mažai kainuoja, o ir forumiečiai išties padėtų
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Nu pas mus irgi ne sostine ,bet ta lakta gavau be problemu,man rodos,net kikoj maciau,nebent dabar nebera,nes as tai jau pries pustreciu metu pirkau.Bet kazkaip kartais vistiek koks nagiukas pats nenusidildina,ypac pati virsunyte atplysta ir kabinasi uz drabuziu ar uzuolaidu,tai tenka pakirpti.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ačiū tiems, kas galėtų padėti , bet mano tėvai nelabai leistų siųstis paštu reikmenis papūgoms, mat atseit jų „ niekam čia nereikia“. Gal kada užmatysiu kokioje parduotuvėje tų laktų, tai nusipirksiu, o dabar teks kirpt nagus su žirklėmis.
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Mano tėvai ir taip sako, bet pazyziu, pazyziu ir nuperka.
Aš tai cementinę laktelę turiu, bet, kad jie ant jos visiškai netupi.
Aš tai cementinę laktelę turiu, bet, kad jie ant jos visiškai netupi.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Nebūtina zyzti ir prašinėti tėvų, aš kai ko norėdavau tėvų neprašydavau, tiesiog taupydavau kišenpinigius, mokykloj net nevalgydavau, galų gale juk ir gimtadieniui pinigų padovanoja, galima juk susitaupyti O siuntimas nėra brangus, tokią laktą parsisiusti registruotu paštu kainuotu apie 4 Lt, pati lakta nimfoms iki 15 Lt, tai nedideli pinigai, juk viskas dėl mūsų augintinių gerovės, beje juk spec. žirklutės taip pat kainuoja, ar jūs kerpate kuom papuola, net žirklėm skirtom popierių kirpt
Jei jau įsigijote paukštelį tai prisiimkite atsakomybę, o ne eksperimentuokite
Jei jau įsigijote paukštelį tai prisiimkite atsakomybę, o ne eksperimentuokite
-
- Augintiniai:
AŠ tik pirmą kart kirpsiu dar nagus su savo krikštomamos pagalba, nes ji turi spec. žirklutes šunų nagams, taigi manau, kad tiks ir papūgoms. Dėl laktų nieko nesugalvoju, bet gal kada nors nusipirksiu. Beje nėra garantijos, kad esant laktai nereiks karpyti nagų.
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Na aš už tai, kad nagus reikia kirpti tik tuo atveju kai papūgai trukdo, kai jau vaikščiot sunku, pirščiukai krypsta ir tai tik labai nedaug, o tai įkirpti ir krauja paleisti išties labai lengva, o tuomet kraują sustabdyti kartais būna sunku, tai kaip nile pataria- pasiruošk
Beje juk gamtoj tai nieks papūgoms nagų nekepa, jos nusidildina, tai kodėl nesuteikti panašių salygų ir narve: kuo daugiau įveirių storių ir kuo nelygesnių naturalių šakų su žieve, cementinė lakta ir tik tinkamoj vietoj ir kirpt nereiks, ir tiek bėdų dingsta
Kivis tai puikiausiai nusidildina nagus į cementinę laktą, pakabinus aš ją taip, kad Kivis ant jos užlipa nedažnai, bet norėdamas nulipti ant dugno turi tai daryti nuo jos, o užlipti atgal kabintis ir ropštis taip pat su jos pagalba, dėl to puikiai nusidildina
Gal kas ir supyks, kad peršu čia savo nuomone, bet stengiuosi tik pagelbėti
Beje juk gamtoj tai nieks papūgoms nagų nekepa, jos nusidildina, tai kodėl nesuteikti panašių salygų ir narve: kuo daugiau įveirių storių ir kuo nelygesnių naturalių šakų su žieve, cementinė lakta ir tik tinkamoj vietoj ir kirpt nereiks, ir tiek bėdų dingsta
Kivis tai puikiausiai nusidildina nagus į cementinę laktą, pakabinus aš ją taip, kad Kivis ant jos užlipa nedažnai, bet norėdamas nulipti ant dugno turi tai daryti nuo jos, o užlipti atgal kabintis ir ropštis taip pat su jos pagalba, dėl to puikiai nusidildina
Gal kas ir supyks, kad peršu čia savo nuomone, bet stengiuosi tik pagelbėti
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Na mano nimfos turi įvairių storių natūralių šakų ir vieną plastmasinę laktelę, ant kurios beveik niekada netupi . O dėl vaikščiojimo ant lygaus paviršiaus, tai kai eina tikrai būna pakrypęs nagas, o su juo ir visas pirštas, taigi tik dėl to ir manau, kad reikia pakirpti nagus. Kirpsiu tik tiek, kad jam jie netrukdytų vaikščioti, tai yra kuo mažiau.
Dėl informacijos, tai jau žinau ką reikia daryti ir ką turėti (anksčiau esu skaitęs), bet dėl viso pikto dar nueisiu pasiskaityti.
Dėl informacijos, tai jau žinau ką reikia daryti ir ką turėti (anksčiau esu skaitęs), bet dėl viso pikto dar nueisiu pasiskaityti.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 23 svečių