Nagai
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Jei narve vien tik plastikinės vieno storio laktos ir ir nagai auga neaišku kokio ilgio ir pačioms kojytėms labai blogai, o jei prikabinėti įvairių storių(nuo plonyčių, kad visiškai apglėbtu pirštukais iki storų, kad atsistojęs paukštis negalėtų apglėbt), kuo kreivesnių šakų su atšakom,grublėtų,su žieve, tai ne tik labai gerai kojytėms, bet ir nagai kažkiek dildinasi, juk jos kabinasi į medį, o jei dar griaužia tai ir snapeli nusidildina ir vitaminų gauną Tad nėr ko bėgti į Kikas pirkti laktų, tereikia nueiti į mišką ir pažinoti medžius, o jei ir nepažysti, tai beržas puikiai tinka ir patinka papugiukams, o dar ir žievė graži Ir nebūtina kabinti laktas tiesiai ir lygiai, štai kaip viena lakta kaba pas Kivi narve ir jam labai ji patinka ir pagriaužia ir laipioja visad ant jos
Nuotraukose nelabai gal gerai matosi, bet šaka specialiai pritvirtinom taip kad ji eitų vos ne nuo narvo viršau iki narvo apačios, na kaip laiptai ir gan statmetai
Nuotraukose nelabai gal gerai matosi, bet šaka specialiai pritvirtinom taip kad ji eitų vos ne nuo narvo viršau iki narvo apačios, na kaip laiptai ir gan statmetai
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Ir man reiktų kada iki kokio miško palėkt arba dėdės paprašyt, kad pakeliui važiuodamas užsuktų.
Aš tokias ir stengiuos duoti.
Aš tokias ir stengiuos duoti.
-
- Augintiniai:
Aš iš savo sodo dažniausiai obels šakų atnešu. Ieškau ir storų, ir plonų, beje mano papūgos dar turi prie narvo tokią didesnę šaką pritvirtintą, dvi didesnes mano gamintas virvines kopėtėles, kurių tos pakopos iš skirtingo storio medžio šakų, beveik visą laiką ant jų ir buvo, bet kažkodėl tiek kiek reikia nenusidildina nagų.
Narve pas jas tik dvi šakos šiuo metu su įvairiomis atšakomis, nes narvas labai mažas, gal kada bus galimybė pasigaminti didesnį(narvą), tai tada ten tilps daugiau visokių šakų ir t.t.
Narve pas jas tik dvi šakos šiuo metu su įvairiomis atšakomis, nes narvas labai mažas, gal kada bus galimybė pasigaminti didesnį(narvą), tai tada ten tilps daugiau visokių šakų ir t.t.
-
- Augintiniai:
Pas mane didelis narvas, bet papūgos visą laiką paleistos būna. Turi vieną žaidimų aikštelę mano pačios darytą iš obels šaknų. Tai ten įvairaus storio yra ir įvairiai banguotos. Labai pamėgo ten tupėt. Ir pagraužia, ir pasidildina truputį.
-
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki,gal kas gyvenat netoli Kretingos???? Bijau Žakiukui kirpt nagučius,gal kas sutikų pagelbėt????Nors pirmą kartą,paskui gal ir pati jau mokėsiu
-
PerlitaDziugas - Pranešimai: 82
- Augintiniai:
O ar tikrai reikia?Vyras kirpo su šunų žirklutėm sakė jos kažkaip užsifiksuoja ir nebaisu,ir tik patį galiuką kirpk.Gaila ,kad toli gyvenat.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių