Poilsio ir miego palapinės
pas mane irgi buvo siaudinis inkilelis geras zaisliukas pabuvo gal dvi tris dienas, nu ir kaip jus manote? jau puse sienos nebera, antras duris pasidare
-
opsidijana - Pranešimai: 133
- Augintiniai:
[/quote]
sveiki, šiandien buvau Vilniaus Panoramoje, ten yra zooparduotuvė "Pet center" na papugoms jokio dėmesio, nieko beveik nėra, bet va netyčia aptikau tokia va miego palapine kaip ši, tik aišku ten paprasta be žaisliuku ir skirta yra graužikams,bet ja pakabinti reikia, tai manau ir paukščiukams pakabinus tiktu
P.S. kainytes tikslei nepamenu, bet apie 15 Lt.
sveiki, šiandien buvau Vilniaus Panoramoje, ten yra zooparduotuvė "Pet center" na papugoms jokio dėmesio, nieko beveik nėra, bet va netyčia aptikau tokia va miego palapine kaip ši, tik aišku ten paprasta be žaisliuku ir skirta yra graužikams,bet ja pakabinti reikia, tai manau ir paukščiukams pakabinus tiktu
P.S. kainytes tikslei nepamenu, bet apie 15 Lt.
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Nežinau kaip kitom papūgom, bet manau, kad tinkamiausias jis aratingom.Kiek žinau jos mėgsta palapines
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Nu va, liuks.Spalvos, palatkės ir paukštuko, labai gerai dera . O jis ten miega, žaidžia, ar visko po truputi?Kaip pats paukštis priėmė tą daiktą? Pas mane gal tik ketvirtoj paroj išdriso įeiti, bet kai jau nuėjo, tai ir nakvojo iškart, tik žiūrių uodega išlindusi, taip netikėtai buvo, galvojau, kad nepriims iš viso ...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias