Narvai
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
tik biskuti sirdi skauda,nes pauksciukas truputi nejaukiai jauciasi
as jau ramuneliu arbata pasidariau
norejom kaip geriau,o gavosi kaip visada... 

-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Na gal reikėjo kiek lėčiau perkraustymą atlikti, o rūmai tai šaunūs ir Kuktę rasti visai nebuvo sunku 

-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Nieko, apsipras. Jei dar kada reikės su kokiom naujovėm supažindinti, tai žinosi, kad nereikia skubėti tokiais atvejais, ypač kai tai su persikraustymu susiję
. O kol kas, jei tik išeina laikyt tą narvą atidarytą, kad galėtų Kukutė išeiti, jeigu nori. Išalkus vis tiek į narvą grįš.

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Noriu jusu patarimo... Ar papugoms reikalingas narvas? Siuo metu mes ji turime,bet planuojame pakeisti nauju ir dabar suabejojau ar geriau narvas,ar stovas? Jos pas mane paleistos buna istisai,uzdarau tik nakciai,tai tas narvas mano nuomone kaip ir nelabai reikalingas,tai dabar neapsisprendziu kuri rinktis? Abieju negaliu,nes labai jau uzgriozdinciau kambari 

- Manija
- Augintiniai:
Nemanau kad tik stovas yra gerai. Papūgos dažnai naktimis pasiblaško, pasibaido. Kai taip būna narvelyje, tada jos pasiblaškys vienoje vietoje, o jei tik ant stovo, tai pasibaidęs po visą kambarį gali pradėti blaškytis, o tai jau nėra gerai. Ir tai manau pačiom papūgom patinka turėti uždarą kampelį.
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Sutinku su linska papūga turi turėti savo narvą, tuo labiau kad pas tave skirtingų rušių papūgos, jei kadanors pradės peštis nedraugaus, teks paeiliui paleisdinėti
O jei vis tik kadanors teks išvažiuoti iš namų negi paliksi neuždarytas papūgas
Na taip yra forumiečių kurie papūgas laiko laisvai, bet ir salygos tam padarytos, pats butas pritaikytas papūgoms(jokių gėlių, pavojingų daiktų,elektros laidų...), man regis tau tau labiausiai tiktu toks narvas: http://www.sinsila.eu/produktas/39 ir vietos daug neužgriozdins ir labai gražus, o ir vietos abiems užteks, visvien juk visad paleistos 

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Gal kas žino Šinšilinių narvų (Strong Original) gamintojo puslapį, kažkada buvo nuoroda skelbimuose, bet nebėra 

-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Kažką žinau, bet nesu tikra ar čia gamintojų puslapis, tik vieną tą ir buvau radus internete, kai ieškojau realių dydžių. http://www.dehuisdiersuper.nl/Papegaaien/Papegaaienkooien/Papegaaienkooi_Minerva
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių