Narvai
Na man jokių sunkumu nesukėlė, nuemi narvo viršu ir sutvarkai dugna, narvas juk lengvas,tai be problemų
Daug kas tokius narvus yra nupirkęs savo papugiukams ir išties patenkinti, nes už nedidelę kainą galima nupirkti tikrai nemažą narvelį 

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Tame narve kur nuorodą daviau,stalčius yra.Bet tikrai,siūlau į graužikų narvus pasidairyt,jie dideli ir pigūs.O stalčius dagiau marketingo triukas,nelabai jis ten reikalingas.Narvus visuomet valau kai paukščių juose nėra ir stalčių ištraukt neužtenka,nes šiukšlių prisirenka ir už jo.Vistiek reikia neštis visą dugną plaut.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
As dar turiu didesni narva nei pas Erika buvo, is kikos pirkta:
http://www.kika.lt/index.php?module=catalog&action=view&itemId=1061330
tikrai nera problemu nukelti virsu ir isvalyti dugna..
Nimfos narvas su stalciumi yra, bet tas stalcius per siauras, istraukti tai paprastai, kad siuksles neissibarstytu, tai tenka valyti irgi nukeliant virsu..
http://www.kika.lt/index.php?module=catalog&action=view&itemId=1061330
tikrai nera problemu nukelti virsu ir isvalyti dugna..
Nimfos narvas su stalciumi yra, bet tas stalcius per siauras, istraukti tai paprastai, kad siuksles neissibarstytu, tai tenka valyti irgi nukeliant virsu..

-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Aš tai turiu narvą irgi su stalčiumi, bet jei noriu švariai išvalyt, tai vistiek nešu visą dugną plaut... 

-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ačiū visiems už patarimus
, kuriais pasinaudojau ir šiandien įsigyjome erdvų narvą savo naujam šeimos nariui, kuris turėtų atvykti jau šį penktadienį

-
agniokas - Pranešimai: 198
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
jetus kad būčiau paskaičius prieš perkant savosioms narvą, kad pažiūrėt į graužikų
šiandien buvau pardėj, tai praėjau kaip tik pro narvus, tai tų graužikų kokie dideli, gražūs, ir kiek visko daug galima prigalvot, nes jie tikrai į ilgį normaliau eina.. ir dar kiek pigesni
nes aš ir narvą kai valau nuimu viską, nes po laikraščiais pabyra visko, ar morkų, obuolių apdrabsto, tai valyt viską reik. tai man to stalčias praktiškai ir nereikia.

nes aš ir narvą kai valau nuimu viską, nes po laikraščiais pabyra visko, ar morkų, obuolių apdrabsto, tai valyt viską reik. tai man to stalčias praktiškai ir nereikia.
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių