Narvai
Patiko man tas narvas labai, galvoju, kad visai neblogai būtų jį vyro darbe laikyti, kai iš išvažiuoju, o jis laiko neturi, tai papūgą galėtų į darbą vežtis, ji gi labai vyrą myli ir nori būti su juo. Bet kad nesiunčia jie didelių narvų į užsienį (net į Š. Airiją nesiunčia), matyt, dėl svorio ir gabaritų. O airiškam puslapyje tokių narvų nėra
.

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
nu va
vat kad ten išties pigu, bet problemos su atsiuntimu, nors netokia didelė ir dėžė būtent šio narvo
gaila, nes narvas tai išties neblogas, vat ir aš negalėjau praleisti tokios progos, o dar akcija, tai ir paemiau, tikrai pravers 

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Žakis - Pranešimai: 33
- Augintiniai:
Jei gali Žakui skirti atskirą kambarį, tada narvo nereikia.
Jei ne, tada teks nemažai investuoti į didelį narvą.

-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Žakis - Pranešimai: 33
- Augintiniai:
Pernakvot tiks
Bet jeigu jau įsigyjai papūgą, pasiruošk ir šiukšlėms. Jų bus ir daug. Jei nenori netvarkos ir šiukšlių nelaikyk papūgos (manau ne vienas auginantis man pritars
)

-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
http://www.kika.lt/index.php?module=catalog&action=view&itemId=1079796 Kazin toks narvas tiktu mano banguotukam?. O gal kas zino geresni varianta? Man reikai ,kad butu matavimai kaip sito tik aukstis nesvarbu 

-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Sveiki forumiečiai, turiu tokį klausimėlį, galima narvui priekį daryti iš stiklo? priprastų papūgėlės prie jo ar vis tik nuspręstų daužytis į jį kiek tik eina?
Narvas bus montuojamas į lentyną, kelias jas išėmu ir padarius bendrą narvą, norisi gražaus, skaidraus ir estetinio ( o ir šiukšles sulaikančio) vaizdo 

-
LorenasBuivydas - Pranešimai: 2
- Augintiniai:
O ventiliacija bus normali? Savos gamybos narvų temą pasiskaitinėk, rasi daugiau informacijos tau rūpimais klausimais.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių