Kai tėvai pešioja vaikus arba vienas kitą
Išeitis viena Atskirti patelę nuo patino, neleisti jai perėti ir kitų pešioti. Beje, reikėtų išsiaiškinti jos pešiojimosi (kai pati sau posparnius peša) priežastis. O šlaunų vidinės pusės nėra nusipešus?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Giardia greičiausiai tada. Tas šlaunis apžiūrėti reikia, nes iš išorės paprastai nesimato. Arba sušlapinus papūgą visos plikos vietos iš karto pasimato. O jei tik po sparnais, reikia patikrinti, ar parazitų kartais neturi. Kalcio ar gauna ta patelė pakankamai, jeigu taip kiaušinius be perstojo deda, tai kalcio organizme gali trūkumas būti, tai ir kramto išpeštus plunksnų kotus. Bet kai pati taip lokaliai pešiojasi, tai čia tikrai su parazitais susijusios priežasties reikėtų ieškoti
-
- Augintiniai:
Dėl parazitų ir aš galvojau, bet purškiau ir narva ir abu paukščius, bet vis tiek tas pats. O išpešus plunksną, ji tikrai kramto tik jos galiuką. Tai aš duodu jiems žalios jautienos. Lesa ją beprotiškai. O kokio kalcio man duoti, kad jo būtų pakankamai?
-
erikaneerika - Pranešimai: 70
Nežinau, kiek tu tos jautienos duoti, bet mėsoj daug fosforo ir mažai kalcio. Kiaušinio lukštų galima duoti, ten balansas geras, kas be ko, sepijos ir kreidos, tirpaus ar lašinamo kalcio galima pabandyti (Calcivet ar Calci-Lux).
-
- Augintiniai:
Taip, vienas kitą pešančius paukščius reikia atskirti, negi leisi, kad kitą skriaustų. Bet dėl savęs pešiojimo tai gali būti kita priežastis.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių