Nimfų veisimas
na bet juk pati is pradziu nori, kisa uzpakali, kai uzlipa jis, tai jie poruojasi i diena po 2-3 kartus, taciau kai baigia jis ja must ima...ir ji bando pabegti kad su snapu nemustu ir plunksnu nepestu
- Blondi
- Augintiniai:
Gal galėtumėte man atsakyti į šį klausimą?
Mano patelei ir patinėliui jau greitai sueis vieneri metai, bet aš jų pats savo akimis dar nemačiau, kad jie dar perėtų ar panašiai. Bet ji kažkaip keistai elgesi ir neranda sau vietos narvelyje. Tai gal man jau reikėtų nupirkti inkilėlį?
Ačiū, lauksiu atsakymo.
Mano patelei ir patinėliui jau greitai sueis vieneri metai, bet aš jų pats savo akimis dar nemačiau, kad jie dar perėtų ar panašiai. Bet ji kažkaip keistai elgesi ir neranda sau vietos narvelyje. Tai gal man jau reikėtų nupirkti inkilėlį?
Ačiū, lauksiu atsakymo.

- Audrelis
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
zinoma kuo vyresnes tuo geriau,bet yra kurios veisiasi nuo metu ,o yra kurios sulauke 3 nesiveisia ,jei gera prieziura nieko joms nenutinka
- dziuga
- Augintiniai:
Na, negalima forume skleisti minčių, kad perėti nesubrendusiems paukščiams yra gerai, nes naujokai ims ir patikės. Ne kartą jau buvo rašyta, kodėl negalima lesti veistis per jauniems paukščiams. Gamtoj nesubrendę nesiveisia, tai gal neikim prieš gamtos dėsnius
.

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 2 svečių