Nimfų veisimas
Kad nimfos poruojasi, tai nereiškia, kad būtinai ims kiaušinius dėti. Nereikėjo to inkilo prieš žiemą kabinti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Taigi istorija tokia, kad ir keičiau maistą, pertvarkiau narvą ir vistiek mano vištukė dėjo kiaušinukus... suprantu, kad žiema, vitaminų trūkumas, bet tiesiog negalėjau toliau žiūrėti į tuos kiaušinukus, taigi pakabinau inkiliuką. Paukščiukai iškarto juo susidomėjo. Pirmą dieną neturėjau pjuvenų, tai priplėšiau popieriaus, antrą dieną pripyliau dar ir pjuvenų, tai beveik visą popierių išrinko ir išmetė iš inkilo... (kitą dalį pati išmečiau). Ir dar po poros dienų, jau turėjome pirmą kiaušinuką, lapkričio 21 dieną. Išviso laukiame keturių paukščiukų
Tėveliai be galo rūpestingi... peri nuo pirmo kiaušinuko, ir beveik visada inkile būna abu paukšteliai. tik naktį kažkuriuo momentu Rikis išeina pamiegoti... kiaušinukai nei minutei nebūna vieni, jie vienas išlenda kitas lekia iškarto. Narvo valymo ir maisto dėjimo procedūra tapo labai sudėtinga... reikia pirštinių... narvo net nevalau, tik dugną keičiu kasdien...
Supratau ką reiškia karvašūdžiai... SIAUBAS !!! plius dar turim bėdą - įtariu, kad rikis net ir narvą laiko inkilu... nes jis nenori jame tuštintis... jei aš jo nepaleidžiu (o po pirmos 20 cm skersmens per visą stalą išsitaškiusios bombos) nesinori išleisti tik išlindusio iš inkilo... jis savo per visą parą išlaikytą turtą paleidžia per grotas... t.y. kur nors ant sienos ar kilimo.... nežinau nei ką daryt
))

Supratau ką reiškia karvašūdžiai... SIAUBAS !!! plius dar turim bėdą - įtariu, kad rikis net ir narvą laiko inkilu... nes jis nenori jame tuštintis... jei aš jo nepaleidžiu (o po pirmos 20 cm skersmens per visą stalą išsitaškiusios bombos) nesinori išleisti tik išlindusio iš inkilo... jis savo per visą parą išlaikytą turtą paleidžia per grotas... t.y. kur nors ant sienos ar kilimo.... nežinau nei ką daryt

-
gitutee - Pranešimai: 479
- Augintiniai:
- luk
- Augintiniai:
Vis man rūpėjo, kaip gitutees porelei sekasi. Smagu skaityti naujienas, lauksim mažiukų.
O dėl drėkinimo tai ebas teisus
. Žiemos sezonu, kai įjungiamas centrinis šildymas, labai išsausėja oras kambariuose. O drėgmė - vienas perėjimą (ir jo sėkmingumą) lemiančių veiksnių.
O dėl drėkinimo tai ebas teisus

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių