Nimfų veisimas
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Labai gaila paukstuko
.
O priezastis nesitustinimas (kai narve to nedare, o isskristi negalejo), kuris galejo buti zarnyno trukimo arba uzdegimo priezastimi.
Yra kaip yra, gyvenam toliau ir laukiam mazyliu. Patarciau netrukdyti patelei ir nevaikyti is inkilo, nes ir viena patele isperina ir uzaugina vaikus. Tuo labiau jau turetu ristis mazyliai. Sekmes.

O priezastis nesitustinimas (kai narve to nedare, o isskristi negalejo), kuris galejo buti zarnyno trukimo arba uzdegimo priezastimi.
Yra kaip yra, gyvenam toliau ir laukiam mazyliu. Patarciau netrukdyti patelei ir nevaikyti is inkilo, nes ir viena patele isperina ir uzaugina vaikus. Tuo labiau jau turetu ristis mazyliai. Sekmes.

-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Oi ilga istorija... mano paukštukė buvo visai palikus kiaušinukus ~3 dienos (nešildė). Vienas paukštukas išsirito... nerealiai stebūklingai po ilgo nešildymo vienas kiaušinukas pradėjo cypsėti, aišku mano merginos tai nebedomino... kiaušinukas išsirito, turėjom mažių... auginom, maitinom... pragyvenom beveik parą laiko... ir nesuprasi kodėl užgęso gyvybė... jau buvom patikėję visi, kad viskas bus gerai, nes paukštukas tikrai labai stiprus buvo... labai padėjo man Vitalija, Sailor ir Džiuga... visos perinom, visos maitinom ir auginom... ir labai labai begalo gaila, kad šitaip išėjo... spėjom, kad drėgmės trūko... bet gali būti įvairiausi variantai
liko tik trys kiaušinukai ir mažiukė... 

-
gitutee - Pranešimai: 479
- Augintiniai:
tokiem mažiem tai ir plaučių uždegimas galėjo stvert netaisyklingai maitinant, bet to požymis pirmas būna nustojimas prašyt maitint
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
5 kartai visgi mažokai, nors kita vertus jei mažas drėgmės santykis buvo, galėjo ir dehidratuot.
ką jau dbr padarysi...
reikia Mažiukei naujo vyro ieškot
ką jau dbr padarysi...
reikia Mažiukei naujo vyro ieškot

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Aš irgi manau, kad dehidratacija galėjo būti mirties priežastimi. Maitintas tai jis tikrai nemažai buvo. Tik išsiritusio maitinti negalima, nes paukštukas pirma turi sunaudoti trynio maiše esančias maisto atsargas.
O kad ant nugaros paukštukas apsiverčia, tai normalu - kol jie visai mažiukai, tokioj pozoj juos tėvai maitina.
O kad ant nugaros paukštukas apsiverčia, tai normalu - kol jie visai mažiukai, tokioj pozoj juos tėvai maitina.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių