Banguotukų veisimas
Sveiki visi
Mano banguotukė jau kokia savaitė kaip nebebijo inkiliuko, kasdien jame praleidžia daug laiko, tvarkosi ji ten O ir su patinėliu jau poravosi ne kartą, bet dar vis nesulaukiam kiaušinių. Kiek pažiūriu vis nėra Gal Jūs žinote kodėl taip? Gal kam buvo panaši situacija?
Mano banguotukė jau kokia savaitė kaip nebebijo inkiliuko, kasdien jame praleidžia daug laiko, tvarkosi ji ten O ir su patinėliu jau poravosi ne kartą, bet dar vis nesulaukiam kiaušinių. Kiek pažiūriu vis nėra Gal Jūs žinote kodėl taip? Gal kam buvo panaši situacija?
-
Sopfye - Pranešimai: 99
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
mano banguotuke irgi taip daro, tvarko tvarko ta inkila, bet ner kiausiniu vis ner, nors su patinu poruojasi.
Gera naujiena, vakar sulaukem 3 vaikucio, bet patinelis toks rupestingas paliko seniau nenezdavo siaudu ar poperiaus i inkila, bet dabar ka pradejo nest vias narvo dugnas paliks plikas nes idedu drozliu viska nesa i inkila
Gera naujiena, vakar sulaukem 3 vaikucio, bet patinelis toks rupestingas paliko seniau nenezdavo siaudu ar poperiaus i inkila, bet dabar ka pradejo nest vias narvo dugnas paliks plikas nes idedu drozliu viska nesa i inkila
-
pilkis - Pranešimai: 128
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
Ar nieko tokio, kad kiaušinį įdedu į indelį ir padedu ant narvelio dugno? Pačios papūgos pagnaibo tą kiaušinį. Ar geriau sutrinti trynį su baltymu ir tada padėti?
Ir beje nuo 2 savaičių galima jauniklius imt į rankas uždengiant su ranka šviesą, o nuo kada jie išlipa iš inkilėlio?
Ir beje nuo 2 savaičių galima jauniklius imt į rankas uždengiant su ranka šviesą, o nuo kada jie išlipa iš inkilėlio?
- asass1
- Augintiniai:
Prasau labai padeti man toks atvejis atsitiko ,kad puse papugiuko isirito kita prikibusi prie jo. Galvyte rankytes matosi ,o kita dalis ne jau taip dvi dinas. Nedgi patele pradejo isterikuoti ;( ,kad neisirita. As meginau padet kada pradedu po truputi lup kraujas bekt pradeda, ka darit ar lauk blogu vaizdu?
-
- Augintiniai:
mažai vartė, pridžiuvo. nereikėjo laukt dvi dienas. kad ir atlupsi kokių tai skysčių pagalba nieko iš jo gero jau nebebus...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Kaip baisu! net nezinojau, kad taip buna. O tai kas dabar tam pauksciukui bus? gal nereikejo jo lupt nuo kiausinio, o pati kiausini kazkaip po gabaliuka kiek galina aptrupint? Pasmerktas jau tas paukstelis?
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių