Vieniša patelė padėjo kiaušinį/-ius. Kaip elgtis?
- Petriukas
Nu ka... Vel prasidejo sitos nesamones.Pas mane brolis vislaik namuose yra tai papugele didziaja dali yra laisva.Atejas is darbo ziuriu sedi koiniu dezutei ir jau kiausinelis yra... Kokios mintis?Ka patarsit?
- Petriukas
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na narveli as galeciau ja laikyti,bet kaip minejau mano brolis didiziaja dali buna namuose ir labai megsta tyla.O kai ji uzdaryta,ji pradeda cirskti.O patinelio irgi del to pacio ,pasodinau i perejimo vieta tai is darbo grizes radau antra kiausini... Gal sikart palikti ramybei ir tegu atperi savo?
- Petriukas
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
pasiskaičiau dar truputį informacijos šita tema.
Radau paaiškinimą, kad taip dažnai kiaušinius dedanti korela mato patiną savo šeimininke.
Jei netinka paiūlymas pirkti patiną (kas nebūtinai gali padėtį), reikia mažiau ją glostinėti ir kutinėti.
Duot jai daugiau užsiėmimo- naujų žaislų, ir ribotį net sausiaką- 1,5 valg. šaukšto mišinio nimfoms, bei vaisiai-daržovės, ir būtinai kalcis. Būtinai iš matomumo pašalinti bet kokius dirgiklius (dežutes, dideles lesyklas, kuriose nimfa gali naudoti kaip lizdą)
pasiskaitykite, labai panaši situacija, kur nei vienas iš pasiūlymų taip ir ne tiko.
Vis tik, jei nėra galimybės apribotį paukščio lizdo paieškas, ir perėdama nimfa lesa, aš leisčiau perėti. Kiaušinių paėmimas skatina jų dėjimą (jei lizdas nepašalintas)
Radau paaiškinimą, kad taip dažnai kiaušinius dedanti korela mato patiną savo šeimininke.
Jei netinka paiūlymas pirkti patiną (kas nebūtinai gali padėtį), reikia mažiau ją glostinėti ir kutinėti.
Duot jai daugiau užsiėmimo- naujų žaislų, ir ribotį net sausiaką- 1,5 valg. šaukšto mišinio nimfoms, bei vaisiai-daržovės, ir būtinai kalcis. Būtinai iš matomumo pašalinti bet kokius dirgiklius (dežutes, dideles lesyklas, kuriose nimfa gali naudoti kaip lizdą)
pasiskaitykite, labai panaši situacija, kur nei vienas iš pasiūlymų taip ir ne tiko.
Vis tik, jei nėra galimybės apribotį paukščio lizdo paieškas, ir perėdama nimfa lesa, aš leisčiau perėti. Kiaušinių paėmimas skatina jų dėjimą (jei lizdas nepašalintas)
-
Madeira - Pranešimai: 268
- Augintiniai:
Madeira tu labai teisingai pasakei,mano teveliui ji ant rankos atsitupia ir pradeda savo uzpakaliuka trinti ,tai ji tikriausiai mato,ta ranka kaip patina.Nu o del perejimo tai ji islipa ir palesa.Tai manau kad as ja paliksiu ramybei,kad atperetu savo.O veliau nesersiu jos "Zmogaus maistu".O tik grudeliais.
- Petriukas
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių