Genetika
Skaiciau ir supratau tik labai nedaug. Situacija tokia : tetis gamtines spalvos, mama marga,o vaikuciai - du gamtines spalvos, o vienas margas cinamoninis. Ar galima butu ka nors pasakyti apie mazyliu lyti ? Patinelio tevu nezinau, o mamos tevai buvo vienas gamtinis kitas margas.
- Wilma
- Augintiniai:
ta cinamoninė tai patelė, o tie gamtiniai belekas gali būt, pagal mane... Sailor pataisys jei klystu
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na va kaip , o as galvojau kad cinamoninis patinelis , nezinau kodel, bet man taip kazkodel atrode . Aciu uz info bandysiu labiau genetika pasidometi.
- Wilma
- Augintiniai:
Noreciau pasitikslinti ar teisingai viska supratau. Cinamonini gera mano poroje turi patinelis,nes jei turetu patele tai ji vizualiai butu cinamonine? Cinamoninis ju vaikas yra patele, nes sis genas suristas su lytimi. Jei ne taip supratau, tai prasau paaiskinti kur padariau klaida.
- Wilma
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
gavau naują knygą, atsiverčiu skyrių apie nimfas, o ten pirmam puslapy puikuojas du baltaveidžiai, vienas tamsus, kitas toks kaip mano, šviesesnis, šviesiu snapu, rožinėm kojom ir nosim, raudonom akim, o šalia parašyta "the red-eyed silver is one of the less common mutations..."
Sailor, norėjau tavęs paklaust, tai gali būt taip, kad maniškis patinas tiesiog turi tą silver geną(o ne lutino) ir pusė patelių gali būt sidabrinės, o ne baltos kaip galvojau iki šiol?
Sailor, norėjau tavęs paklaust, tai gali būt taip, kad maniškis patinas tiesiog turi tą silver geną(o ne lutino) ir pusė patelių gali būt sidabrinės, o ne baltos kaip galvojau iki šiol?
-
- Augintiniai:
Kiek supratau, tas sidabrinis genas su raudonomis akimis yra recesyvinis, skirtingai nuo dominantinio sidabrinio geno, kai akys tamsios http://www.cockatiels.org/main/ncs-photo-gallery/rare-mutation-cockatiels/, todėl palikuomims jis nepasireikš, jeigu patelė to geno neturi.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių