Banguotukų veisimas
Ačiū ačiū, be to šiandien supratau, kad visi paukščių mylėtojai ir augintojai yra nerealūs ir truputėlį pakvaišę žmnonės
O mano papūgytė tvarkingai prieš perėjimą išnešė viską, ką ten tik buvau įdėjusi: pjuvenas, medžio drožles, tual. popierių, smulkų šienelį. Taip kad nežinau, baisu, kad kai vaikiukų atsiras, neišneštų jų visų kartų su mano gerais norais iš inkilo.
O mano papūgytė tvarkingai prieš perėjimą išnešė viską, ką ten tik buvau įdėjusi: pjuvenas, medžio drožles, tual. popierių, smulkų šienelį. Taip kad nežinau, baisu, kad kai vaikiukų atsiras, neišneštų jų visų kartų su mano gerais norais iš inkilo.
-
izzanova - Pranešimai: 62
- Augintiniai:
Inkiliukas tai nemažas 15x15 ir kokių 20 cm aukščio, bet va duobutės dugne tai neturi, tik šiandien tai išskaičiau forume Jeigu viskas sėkmingai vyks, pirmasis grožis turėtų ristis už dviejų savaičių, vyyy!
Prašau pasigrožėti mano žvirbliais
Prašau pasigrožėti mano žvirbliais
-
- Augintiniai:
Gražuoliai . Įdomu, kokie vaikiukai bus. O dėl pjuvenų jau rašiau, pripilsi, kai išsiris paukščiukai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Ačiū, mergaitės Mukranas tai paprastas kaip penkios kapeikos ir iš būdo ir iš išvaizdos, o ponia Prudencija tikra damutė. Iš tiesų kai teko rinktis patelę, nes Mukranas buvo našlys, Prudė iš karto krito į akį, nes niekada nebuvau mačiusi tokio spalvų derinio. O vaikiukai tikiuosi paveldės bent dalį mamos grožio
Negaliu atsidžiaugti šituo forumu ir bendruomene
Negaliu atsidžiaugti šituo forumu ir bendruomene
-
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Bijau skaičiuoti derlių, kol jis neužaugo. Sulaukim, kol mažieji išsiris Būtinai pasirodysiu kaip atrodo, bet manau, kad juos visus auginsiu pati Svajoju apie papūgėlių fermą..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių