Banguotukų veisimas
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
TheToX3r, palik paukscius ramybej ir nelandziok i inkila . Jie patys zino ka daro ir kiausinis vistos nepamokys
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Nuo vasario 10 buvo galima ir dar dabar reikia paskaityti keleta temu apie veisima ir auginima pauksciu. Tai ne nuo musu, o nuo taves gyvybes priklauso. Kuo daugiau suzinosi, tuo greiciau galesi sureaguot i situacija ir uzaugint sveikesnius pauksciukus paskaityk kaip maitinti perincius ir mazylius auginancius mazylius tevus. Paukstukams reiktu kuo maziau trukdyt. Tavo darbas yra ne skirstyt, kas tupes ant kiausiniu, o pasirupinti ju sveikata (mityba, svara, ramybe ir pan.)
P.s. mes jau turim du rausvus ateiviukus
P.s. mes jau turim du rausvus ateiviukus
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Pabijojau fotkint is tikro.. kol dar neissirite buvo pabandziau be blykstes pykstelt kiausinukus, bet raudona lempute kazkokia visai ryskiai suspigino. Na bet kita savaitgali, kai nuvyksiu vel iki tevu, tai butunai jau parodysiu visiem Ir sau atminimui iamzint reikia geresni fotika nusivesiu..
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Glitter! kuo didžiausi sveikinimai nuo visos mano šeimynos, džiaukis mažiukais, nes jie labai labai greitai auga
Du vyresnieji prudžiukai jau puikiai skraido, likę du dar žioplinėja.
Bet užtat vakar kokį siurprizą Vova užminė. Po pietų išlėkėm su vaikinu ir namie palikom šeimininkauti tik papūgas ir katę. Grįžom vėlai naktį, pirmas dalykas ką visada padarau, tai tikrinu ar papūgos turi lesti ir kaip šiaip gyvena. Na ir ka jūs manot? Ateinu pas papūgas, skaičiuoju ir taip ir kitaip, tik 5! Aišku mane apėmė panika, katė sau laiminga aplink šmirinėja, galvoju jau supucino papūgėlį gyvatė. Net po lova plunksnų ieškojau, gi reikia kažką rasti. Pradėjo likusios linksmai čirškėti, na tai gal tiksliau reikia vadinti maloniu klykimu, girdžiu knygų lentynoj Vova kažką patekintas krapšto. Nežinau, abu su vaikinu stovim išsižioję, visi sveiki ir gyvi, tik katė apkaltinta neteisingai. Tai va, mano vakarykščiai x failai Vova skraido puikiai ir mėgsta ten tupėti, bet kaip jis iš narvo išlindo, neturiu žalio supratimo
Du vyresnieji prudžiukai jau puikiai skraido, likę du dar žioplinėja.
Bet užtat vakar kokį siurprizą Vova užminė. Po pietų išlėkėm su vaikinu ir namie palikom šeimininkauti tik papūgas ir katę. Grįžom vėlai naktį, pirmas dalykas ką visada padarau, tai tikrinu ar papūgos turi lesti ir kaip šiaip gyvena. Na ir ka jūs manot? Ateinu pas papūgas, skaičiuoju ir taip ir kitaip, tik 5! Aišku mane apėmė panika, katė sau laiminga aplink šmirinėja, galvoju jau supucino papūgėlį gyvatė. Net po lova plunksnų ieškojau, gi reikia kažką rasti. Pradėjo likusios linksmai čirškėti, na tai gal tiksliau reikia vadinti maloniu klykimu, girdžiu knygų lentynoj Vova kažką patekintas krapšto. Nežinau, abu su vaikinu stovim išsižioję, visi sveiki ir gyvi, tik katė apkaltinta neteisingai. Tai va, mano vakarykščiai x failai Vova skraido puikiai ir mėgsta ten tupėti, bet kaip jis iš narvo išlindo, neturiu žalio supratimo
-
izzanova - Pranešimai: 62
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių