Banguotukų veisimas
Turbut kate isleido papugiuka paskraidyt na bet eik tu sau - man irgi sirdis i kulnus nukristu!
Siandien buvom aplankyti mazyliu. Nufotkinau su mobiliu ir be blykstes. Matosi ne kazin kas, bet vis siokia tokia vizualizacija labai graziai teveliai rupinasi pauksciukais - neleidzia ilgai verkti o patinukas, tai viska is eiles lesa - soru sluotele, soras palaidas, kiausini, grikius, ryzius, dribsnius, kvietrugiu daigus, smeli, kreida, geria daug daugiau.. atrodo, kad ka idesi, ta paragaus. Kol neturejo mazyliu, taip nebuvo.. tikrai labai daug lesa. Praktiskai nuolat. Dirba vyras
Siandien buvom aplankyti mazyliu. Nufotkinau su mobiliu ir be blykstes. Matosi ne kazin kas, bet vis siokia tokia vizualizacija labai graziai teveliai rupinasi pauksciukais - neleidzia ilgai verkti o patinukas, tai viska is eiles lesa - soru sluotele, soras palaidas, kiausini, grikius, ryzius, dribsnius, kvietrugiu daigus, smeli, kreida, geria daug daugiau.. atrodo, kad ka idesi, ta paragaus. Kol neturejo mazyliu, taip nebuvo.. tikrai labai daug lesa. Praktiskai nuolat. Dirba vyras
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
izzanova - Pranešimai: 62
- Augintiniai:
Kokie maziai bebutu, zinau, kad bus numyleti bet tikrai smalsu. Pamatysim atejus laikui. Jums aisku irgi rodysimes
Dekojame uz pagyras
Dekojame uz pagyras
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Siandien ryte inkile aptiktas dar vienas rausvas ateivis.. ojej.. negi visi 5 issiris kai pirkau patina, man sake, kad jis neapvaisina visu kiausiniu
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Svkei seniai buvau jau prisijungus (kompas buvo sugedes) ir grizau su klausimu. Turbut daugelis pamena mano invaliduke Skumbryte. Pastebejau ,kad ji nori poruotis ,o Rikiui vienodai sviecia ar be kojos ar su . Nors kai pamatau ,kad ant jos lipa nuveju (kadangi Skumbrytei 1metuai sueis tik kova) norejau paklaus Ar nebutu rizikinga Skumbrytei deti inkiliuka? Ar ji gali ir be kojos ismaitinti vaikus?
ACIU!!!!!!!!
ACIU!!!!!!!!
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
aš čia pagalvojau, kaip paukščiai tuos kiaušinius deda
rodos, kad stumdami, jie remias dviem kojom. ir kaip tas vargšas paukštis tą kiaušinį padės?
labai bloga mintis mano galva
rodos, kad stumdami, jie remias dviem kojom. ir kaip tas vargšas paukštis tą kiaušinį padės?
labai bloga mintis mano galva
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 3 svečių